social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπακωστούλης: «Να μην είναι επιζήμια (και) η νέα χρονιά»

Παπακωστούλης: «Να μην είναι επιζήμια (και) η νέα χρονιά»

Στις 19 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Τριγλίας Ραφήνας ενόψει της νέας χρονιάς που προβλέπεται και πάλι ιδιαίτερη λόγω covid.

Στόχος για τους κιτρινόμαυρους αποτελεί να μην υπάρξει κάποια διακοπή όπως συνέβη πέρυσι, προκειμένου να ολοκληρώσουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την επιστροφή των κιτρινόμαυρων στη φυσική τους θέση, στις εθνικές κατηγορίας.

Την ευθύνη για το ''χτίσιμο'' της ομάδας την έχει αναλάβει φυσικά ο προπονητής, Γιώργος Παπακωστούλης, ο οποίος με δηλώσεις του στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στη νέα χρονιά λέγοντας

''Θέλουμε να έχουμε συνέχεια της περσινης χρονιάς που θα είναι οδηγός με περισσότερη αυτοπεποίθηση και ταπεινότητα. Θα είναι για εμάς το πάτημα για τη νέα χρονιά. Θέλουμε να δουλέψουμε οικογενειακά και να δημιουργήσουμε ένα κλίμα αντίστοιχο του περσινού και βήμα-βήμα θα δούμε τι έχουμε καταφέρει στο τέλος της χρονιάς. Ευελπιστώ να μην έχουμε διακοπή όπως είχαμε πέρυσι τόσους πολλούς μήνες γιατί θα είναι επιζήμιο για τους ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να υπάρξει μια χρονιά με υγεία και περισσότερο για αυτούς που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό καθώς πέρυσι έμεινε στο περιθώριο και ήταν ο μοναδικός τομέας που δεν άνοιξε. Η περσινή χρονιά ήταν... άδικη για την ομάδα βάσει της προσπάθειας, που έκανε καθώς δικαιούνταν περισσότερα πράγματα. Όμως αυτό μας πεισμώνει ακόμη πιο πολύ και μας κάνει να θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο, χωρίς να θέλουμε να αποδείξουμε κάτι σε κάποιους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35