social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα μεγάλη κίνηση με Δάρρα από τον Δημήτρη Πάπιο στον Αστέρα Βάρης

Νέα μεγάλη κίνηση με Δάρρα από τον Δημήτρη Πάπιο στον Αστέρα Βάρης

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Αστέρας Βάρης αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Πάπιος έντυσε στα κυανόλευκα τον Αλέξανδρο Δάρρα που αποδεσμεύτηκε προ ημερών από τη Διάνα Ηλιούπολης.

Το νέο απόκτημα των πρωτοπόρων στην Α' ΕΠΣΑΝΑ είναι 32 χρονών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, διαθέτοντας την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Διανα Ηλιούπολης.Συν τοις άλλοις, ο Αλέξης Δάρρας έχει διαγράψει εκπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τίτλους σε πρωτάθλημα Δ' και Γ' Εθνικής με τις φανέλες των Αιγάλεω (πέρυσι και την περίοδο που συμμετείχε η ομάδα στην Δ' Εθνική) και ΑΟΤ Αλίμου. Ο ικανότατος παίκτης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Τριγλία Ραφήνας, Άγιο Ιερόθεο Αιολικό, Κορωπί, Εθνικό Αστέρα και Ιωνικό Νικαίας ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Το δελτίο τύπου

Ο εμπειρος αμυντικος θα φορά το Αστέρι στο στήθος αφού συμφώνησε σε ολα με τον πρόεδρο μας Δημήτρη Παπιο και θα βοηθησει να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους της !! Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τον Αστερα μας !!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35