social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ελεύθερος από τον Παθιακάκη ο Χρυσόστομος Άγουρος

Ελεύθερος από τον Παθιακάκη ο Χρυσόστομος Άγουρος

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι πλέον ο Χρυσοστομος Αγουρος, που έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Παθιακάκη.

Ο ικανότατος και ιδιαίτερα καταρτισμένος γυμναστής, που θεωρείται ένας από τους αλύτερους στο χώρο του στο ποδόσφαιρο της Αττικής και όχι μόνο, συναντήθηλε μ3ε τη διοίκηση του συλλόγου και οι δύο πλευρές σε απόλυτα φιλικό κλίμα έλυσαν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου...

Η συνεργασία μας με τον Χρυσόστομο Αγουρο ολοκληρώθηκε σήμερα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Ο Χρυσόστομος Αγουρος που είναι και προπονητής φυσικής κατάστασης της Μικτής Αθηνών στην ηλικιακή κατηγορία Κ12 σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, μίλησε στο Soccerlive και στον Θανάση Ζαχάκη, και ας δούμε τι μας είπε... 

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Παθιακάκη, τον κύριο Γιώργο και την κυρία Δήμητρα για την συνεργασία μας, Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον τεχνικό Διευθυντή κύριο Γιάννη Παπασταματίου που με την εμπειρία του μας βοήθησε σε διάφορα θέματα και φυσικά τον προπονητή κύριο Κιλιμτζίδη Αναστάσιο που είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία.

Οσο για τη συνέχεια έχω έρθει σε επαφές με ομάδες δυτικών και βορείων προαστίων, με πρώτο στόχο να δουλέψω σε ομάδα Γ'εθνικής κατηγορίας. Η επόμενη κίνηση θα γίνει εφόσον υπάρξει κάποια ομάδα με φιλοδοξίες που θα έχει στόχο να δουλέψει σε επαγγελματικά πρότυπα.


Σχετικά άρθρα

Λύτρωση στο 94' για Αχαρναϊκό, 2-1 τον Σαρωνικό!

Παρελθόν ο Βενάκης από τον πάγκο του Αχαρναϊκού

«Πονοκέφαλος» οι αγωνιστικές Τετάρτες στον ΑΟ Άρτεμις

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35