social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριγλία Ραφήνας: Συμφωνία με Παπακωστούλη

Τριγλία Ραφήνας: Συμφωνία με Παπακωστούλη

Στα μέσα της περιόδου 2013 η Τριγλία Ραφήνας ανακοίνωνε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Παπακωστούλη διαγράφοντας μια εξαιρετική περίοδο τότε στην Γ' Εθνική. 

Η συνεργασία αυτή κράτησε μέχρι το Μάιο του 2014, ωστόσο, αμφότερες οι πλευρές είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας στο μέλλον.

Έξι χρόνια μετά, ο έμπειρος προπονητής επιστρέφει στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής με μοναδικό στόχο να πανηγυρίσει στο τέλος της σεζόν την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες.

Μετά από μια επιτυχημένη διετία στο τιμόνι των Τραχώνων, ο κ. Παπακωστούλης αποδέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Χαχολάκη και αυτό δείχνει ότι θα φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη φόρμα.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με τον προπονητή να ανακοινώνεται από ώρα σε ώρα. 

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο νέος κόουτς της Τριγλίας είναι 49 ετών και κατέχει το δίπλωμα UEFA pro, ενώ τα τελευταία χρόνια -πριν εργαστεί στους Τράχωνες- δούλευε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και παλιότερα ήταν βοηθός του Λίνεν στην ΑΕΚ. Η απόφαση της διοίκησης ήταν να φέρει στην ομάδα έναν προπονητή, που γνωρίζει τον πρωταθλητισμό, τη φιλοσοφία και την ιδιοσυγκρασία της κατηγορίας. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35