social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θριαμβευτικά στον τελικό η Ελλάς Ποντίων, 4-1 τον Αίαντα Σαλαμίνας!

Θριαμβευτικά στον τελικό η Ελλάς Ποντίων, 4-1 τον Αίαντα Σαλαμίνας!

Είναι ομάδα από... άλλη κατηγορία και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται!

Σήμερα (23/2) το απόγευμα η Ελλάς Ποντίων πρόσθεσε άλλη μία μαγική εμφάνιση στην εξαιρετική, φετινή της παρουσία, υπέταξε με το εντυπωσιακό 4-1 τον Αίαντα Σαλαμίνας της Γ' Εθνικής και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πειραιά όπου θα αντιμετωπίσει την Προοδευτική! Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νίκαιας ο Σταμάτης Σαπαλίδης έκανε... σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα με χατ τρικ και, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Ηλιάδη, οδήγησε σε άλλη μία μεγάλη επιτυχία τους «βυσσινί», που συγχρόνως προετοιμάζουν και την επάνοδό τους στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Μόλις στο 7ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με προβολή του Κουτσοποδιωτη (0-1), όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφεραν τα... πάνω κάτω με εφαλτήριο την ισοφάριση στο 41ο λεπτό με σουτ του Σαπαλίδη, ο οποίος αξιοποίησε μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας (1-1). Στο 52' ο Ηλιάδης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με εκτέλεση πέναλτι, όμως δύο λεπτά μετά (54') έγραψε το 2-1 με τρομερό διαγώνιο σουτ! Στο 64' η ομάδα της Σαλαμίνας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίση, όμως ο Μακρής νικήθηκε από τον Λευκόπουλο σε χτύπημα πέναλτι. Με τον δείκτη της ψυχολογίας να δείχνει «Ελλάς Ποντίων», οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν τον ημιτελικό σε θρίαμβο! Στο 72ο λεπτό ο Σαπαλίδης σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ηλιάδη (3-1) και στο 79ο λεπτό πέτυχε τρίτο προσωπικό γκολ με σουτ για το τελικό 4-1!

Διαιτητές: Πουλόπουλος, Καρακελλές-Παρισσόπουλος

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος (67' λ.τρ. Συμεώνογλου), Σιμονιάν (83' Λέλος), Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης (83' Μπατσούλι), Ηλιάδης, Σταφσουλάι

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βουτσινάς, Τζαφέρι, Παυλίδης, Κουτσοποδιώτης, Μεγαλοοικονόμου (46' Μπανούσης), Κάραβος (85' Λιάτος), Παλούκης, Κοντογιαννόπουλος (46' Αγγελόπουλος), Μακρής (85' Φερεντίνος), Ζότο, Σαρρηγιάννης (56' Λέκκας).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35