social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαμ με τον πρωταθλητή Σούφλα ο Καραβάς

Μπαμ με τον πρωταθλητή Σούφλα ο Καραβάς

Μεταγραφική ενέργεια από το πάνω ράφι για τον Καραβά που ήρθε σε συμφωνία με τον υπερπρωταθλητή Αθηνών, Αλέξανδρο Σούφλα.

Ο "Φιλανδός" που μέχρι πρότινος άνηκε στο δυναμικό του Άρη Πετρούπολης τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Εκτός από την ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην Γ' Εθνική, το νέο απόκτημα του Καραβά έχει περάσει από Θρίαμβο Χαϊδαριου, Εθνικό Πειραιά, Μοσχάτο, Άγιο Ιερόθεο, Αίαντα Σαλαμίνας, Νίκη Βόλου, Προοδευτική και πολλές άλλες ομάδες.

Το δελτίο τύπου

Σε μια δυνατή μεταγραφή προχώρησε η Διοίκηση του ΑΟ Καραβά που αποτελεί και προσωπική επιλογή του προέδρου μας Βασίλη Γκούμα.
Ανακοινώνουμε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Σούφλα.

Ο 33χρονος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και κυρίως πίσω από τον επιθετικό. Η δημιουργικότητα, η άριστη τεχνική κατάρτιση και η ευχέρεια στο σκοράρισμα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Ο Φινλανδός μέσος με το πλούσιο βιογραφικό ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις υποδομές της Χαλκηδόνας ,αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Αθηνών (super league)Φωστήρα ,Απόλλωνα Σμύρνης ,Προοδευτική ,Νίκη Βόλου ,Θρασύβουλος (διεθνής με την ομάδα Νέων της Φιλανδίας ),Θρίαμβος Χαϊδαρίου ,ΑΕΜοσχάτου ,Εθνικός Πειραιά (πρώτος σκόρερ ),Άγιος Ιερόθεος ,Αίαντας Σαλαμίνας ,Άρης Πετρούπολης .

Αλέξανδρε σε καλωσορίζουμε στην ομάδα του ΑΟ Καραβά ,σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35