social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«6 στα 6» ο Καραβάς, 3-0 τη Χαλκηδόνα

«6 στα 6» ο Καραβάς, 3-0 τη Χαλκηδόνα

Την έκτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές πανηγύρισε χθες (27/11) στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης» της Νίκαιας ο Καραβάς και συνέχισε την ασταμάτητη πορεία του στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣ Πειραιά.

Η ομάδα της Παλαιάς Κοκκινιάς επικράτησε της Χαλκηδόνας με 3-0, σε ένα ματς όπου τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Ζαρκαδούλας πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο επόμενο λεπτό (47') ο Ηλιάδης αξιοποίησε «μαγική» μπαλιά του Ζότο και με πλασέ έγραψε το 0-1 και με τη... σέντρα (48') ο Μπουρντένης σκόραρε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ζότο για το 0-2. Στο 90' ο Νικολόπουλος σφράγισε το «τρίποντο» για την ομάδα του με πλασέ μετά από σέντρα του Ηλιάδη (0-3).

Διαιτητές: Μπαλαχούτης, Σγουράκης-Φαγκρίδας

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Δημήτρης Γιαννούλης): Θεοδωρούλας, Σουλιώτης, Πνευματικός, Κουντουράς, Κουτσομήτης (33' Πλάκας), Δέρδας (56' Κουκλάκης), Ζαρκαδούλας, Μπεκάκος, Παναγιωτόπουλος (76' Αχμαντπούρ), Μανδαμαδιώτης, Γκέγκα (46' Θύμιος)

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος, Γκούμας, Τσίνα (46' Κάραβος), Ντούμπερετ, Κουτσοποδιώτης (77' Μάτσης), Παπανικολάου, Παυλίδης, Σούφλας (46' Νικολόπουλος), Μπουρντένης (77' Παρασκευόπουλος), Ηλιάδης, Ζώτο (85' Κολιός).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35