social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προκρίθηκε ο Εθνικός, 2-0 το Κερατσίνι

Προκρίθηκε ο Εθνικός, 2-0 το Κερατσίνι

Το «παρών» στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά θα δώσει ο Εθνικός, καθώς κατάφερε να προσπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Κερατσινίου.

Στο γήπεδο Περάματος οι κυανόλευκοι πέτυχαν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησαν με 2-0, σκορ με το οποίο είχαν επιβληθεί στο ίδιο γήπεδο και απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, στο παιχνίδι της πρεμιέρας του φετινού πρωταθλήματος. Το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να έχουν μία καλή στιγμή με πρωταγωνιστή τον Κώστα και τους φιλοξενούμενους να απειλούν σε δύο περιπτώσεις με τους Χαρλέπα και Λουβή. Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν το προβάδισμα στο 58' χάρη σουτ του Νταλακούρα από θέση εκτός περιοχής (1-0). Στο 88' οι «ροσονέρι» έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Βαλιουτή με δεύτερη κίτρινη και δύο λεπτά μετά ο Κώστας με σουτ από το ύψος της περιοχής εγραψε το τελικό 2-0.

Διαιτητές: Μπαλαχούτης, Τσακίρης-Φαγκρίδας

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θεόφιλος Καλύβας): Πίνης, Πλουμάτος, Καλύβας (60' Παπαγγελής), Νικολόπουλος (46' Βασιλείου), Θεοδώρου, Ντάφλας (46' Νταλακούρας), Σταύρου, Γιαννόπουλος (85' Σάμιος), Κώστας, Φραγκόπουλος (60' Δώδας), Βλαχόπουλος

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Φλώρος, Βαλιουτής, Νταγκουνάκης, Βαττής, Δούμουρας, Χαρίτος, Λουβής, Σαουλιάς (75' Μουκίδης), Θεοδώρου (62' Κοντογιαννάτος), Χαρλέπας (62' Μενδρινός), Ευθυμιάδης (62' Μαχμουτάι).

 


Σχετικά άρθρα

Δημητρίου ο νεος προπονητής του Εθνικού Πειραιά

Αποχώρησε από την ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού ο υπεύθυνος τύπου Αντώνης Αναστασιάδης

Εύκολη νίκη ο ΑΟΑΔ, 3-0 τον Παννεαπολικό

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35