social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποκλεισμός σοκ στο Κύπελλο για την ΑΕ Μοσχάτου!

Αποκλεισμός σοκ στο Κύπελλο για την ΑΕ Μοσχάτου!

Σε πτωτική πορεία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα η ΑΕ Μοσχάτου, όμως και στο Κύπελλο δεν είχε καλύτερη... τύχη!

Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες από Κερατσίνι (1-0), Άρη Πετρούπολης (0-2) και Θύελλα Ραφήνας (3-1), η ομάδα του Μοσχάτου υπέστη σήμερα (8/2) αποκλεισμό σοκ στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πειραιά, γνωρίζοντας την ήττα με το «βαρύ» 3-0 από τον Αίαντα Σαλαμίνας για την ημιτελική φάση στο γήπεδο Αμπελακίων!

Στο πρώτο μέρος οι πράσινοι είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που το πέτυχαν, με τον Μπιλίμπασι να σκοράρει στο 43' με σουτ από θέση εκτός περιοχής, στο οποίο αιφνιδιάστηκε ο γκολκίπερ Τσάκαλος (1-0). Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση ο Ατματζίδης, ο οποίος με δύο γκολ στο 50' και στο 63' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και οδήγησε την ομάδα του σε θρίαμβο!

Διαιτητές: Λαθύρης, Λεκαράκος-Παρισσόπουλος

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Τάσος Ανδριώτης): Σαββάκης, Ζοτάι, Λιάτος, Φιαμέγκος, Γεωργίου, Αποστολίδης (78' Τζαβάρας), Ατματζίδης, Μπιλίμπασι, Μαυράκης (84' Λάσκα), Λελούδας, Χατζής (69' Στρίγγας)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταύρου, Σιμονιάν, Ανδρίκος, Παντίδος (46' Τζωρτζάτος), Παυλάκης, Χαλβατζίου, Λάμπρου (50' Κουτσούμπας), Ποιμενίδης (57' Ζορμπάς), Πασαλίδης, Βαλμάς (71' Ζαρκιάς).

 


Σχετικά άρθρα

Άνετα η Προοδευτική, 4-0 την Αμφιάλη

Άρης Αμφιάλης: «Με τέτοιες διαιτησίες δεν πάμε μπροστά»

Δυνατά ζευγάρια στους «8» έβγαλε η Κλήρωση Κυπέλλου Πειραιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35