social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιφυλακτικότητα στον Καραβά και υπαινιγμοί για την έδρα του ντέρμπι με τον Ατρόμητο Πειραιά

Επιφυλακτικότητα στον Καραβά και υπαινιγμοί για την έδρα του ντέρμπι με τον Ατρόμητο Πειραιά

To μεγάλο ντέρμπι κορυφής στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΠ ανάμεσα σε Καραβά και Ατρόμητο Πειραιά μονοπωλεί το ενδιαφέρον στον κόσμο του πειραϊκού ποδοσφαίρου στο πρόγραμμα του προσεχούς σαββατοκύριακου.

Η ομάδα της Π. Κοκκινιάς θα φιλοξενήσει τον αντίπαλό της το απόγευμα της Κυριακής (26/2) στο γήπεδο Ρέντη «Στ. Μελισσουργός», με τους ανθρώπους της διοίκησης να αφήνουν σαφείς αιχμές για το γεγονός ότι δεν εγκρίθηκε το αίτημα ο αγώνας να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Νίκαιας (Προοδευτικής). Με επιστολή τους προς την Γενική Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Αγ. Ι. Ρέντη-Νίκαιας και τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Ιωακειμίδη, οι ιθύνοντες του Καραβά εκφράζουν με ανοιχτό τρόπο την ανησυχία τους για τη γνησιότητα των αιτίων που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και στον ορισμό του αγώνα στο γήπεδο που από τη μία χρησιμοποιεί όλη τη σεζόν ο Καραβάς, από την άλλη αποτελεί τη φυσική έδρα του Ατρόμητου.

Αναλυτικά, η επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο Βασίλη Γκούμα και τον γενικό γραμματέα Δημήτρη Μέγγουλη αναφέρει:

 

«Αξιότιμοι Κύριοι,

 

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε την Τρίτη 21/2 από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ότι το γήπεδο Νίκαιας μετά από έλεγχο των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου σας κρίθηκε προσωρινά ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων. Πιο συγκεκριμένα, χρήζουν άμεσης επισκευής τα κιγκλιδώματα (!!!) και οι ορθοστάτες στήριξης!

Επειδή όπως καταλαβαίνετε η ενημέρωση είναι πλημμελής, θα επιθυμούσαμε αν έχετε την καλοσύνη να μας ενημερώσετε επίσημα και με περισσότερη ακρίβεια δεδομένου ότι:

 

-Το Σαββατοκύριακο 18-19/2 διεξήχθησαν κανονικά όλοι οι προγραμματισμένοι αγώνες όχι μόνο ανδρικών ομάδων, αλλά και τμημάτων υποδομής.

-Τόσο τη Δευτέρα 20/2 όσο και την Τρίτη 21/2 όλες οι ομάδες προπονήθηκαν κανονικά.

-Την επόμενη αγωνιστική 25-25/2 η ομάδα μας τυγχάνει να αγωνίζεται με τον Ατρόμητο Πειραιώς κι αυτή η εξέλιξη μας οδηγεί στον μονόδρομο της διεξαγωγής του αγώνα στο Δημοτικό Γήπεδο «Σταύρος Μελισσουργός» και ουσιαστικά μας αφαιρεί το πλεονέκτημα της έδρας, αφού σε αυτό το γήπεδο αγωνίζεται εδώ και χρόνια η αντίπαλος ομάδα.

 

Όπως καταλαβαίνετε, τα γεγονότα και οι συγκυρίες δεν μας βοηθούν στο να καταλάβουμε την αναγκαιότητα αυτού του λουκέτου. Το κακό τάιμινγκ και η επιτακτικότητα αυτών των επισκευών σε προβλήματα που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό στο γήπεδο Νίκαιας μας δημιουργούν είτε το επιθυμούμε είτε όχι άσχημες σκέψεις.

Γιατί δεν γίνεται να διεξαχθούν αγώνες με κλεισμένες τις θύρες που έχουν το πρόβλημα και ποια είναι η εκτίμηση των τεχνικών σας υπηρεσιών για τον χρόνο αποκατάστασης των προβλημάτων;»

karavas_anakoinosi.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35