social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαζάκας: Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το ματς με το Αιγάλεω-Οι δικαστές θα αποφασίσουν

Βαζάκας: Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το ματς με το Αιγάλεω-Οι δικαστές θα αποφασίσουν

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα Βλαχιώτη για το παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" με αντίπαλο το Αιγάλεω στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Football League.

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση του αγώνα ωστόσο άπαντες γνωρίζουν ότι υπάρχουν δυσκολίες αφού θα κληθούν να ανέβουν ένα βουνό με δεδομένο ότι θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα που προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και θα επιδιώξει να αντιδράσει. Ο προπονητής της ομάδας από τη Λακωνία, Γιώργος Βαζάκας υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάγκα που δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με την Καλλιθέα ωστόσο εκτός μάχης έχει τεθεί ο αργεντινός μεσοεπιθετικός Μπρακαμοντε.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο soccerlive.gr για το ματς τόνισε

"Ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και δύσκολο και για τις δυο ομάδες. Από εκεί και πέρα θα κριθει στις λεπτομέρειες. Όποιος είναι κατάλληλη προετοιμασμένος και εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου θα πάρει το ματς. Το Αιγάλεω διαθέτει ποιοτικούς παίκτες, ιστορία και ειδικό βάρος στη φανέλα όμως και εμείς έχουμε μια ομάδα που παλεύει".

Ερωτηθείς για τα όσα έγιναν στο ματς με την Καλλιθέα και την ένσταση που υπέβαλλε η ομάδα του για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Χοτζάλι, ο κ. Βαζάκας δήλωσε

"Είναι ξεκάθαρο αυτό που έγινε. Υπήρχε αντικανονική συμμετοχή καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνας. Θα αποφασίσουν οι δικαστές". 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35