social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Δημήτρης Σουμπασάκης για 8η χρονιά στην Επισκοπή

Ο Δημήτρης Σουμπασάκης για 8η χρονιά στην Επισκοπή

Ο Δημήτρης Σουμπασάκης θα είναι και φέτος ο φυσικός αρχηγός της Επισκοπής η οποία θα πορευτεί στο πρωτάθλημα της Super League2.



Άλλωστε, ο σύλλογός ξέρει να ξεχωρίζει τις αξίες εξ ου και ότι η διαδικασία συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών (διοίκησης-παίκτη) ση δεν διήρκησε παραπάνω από λίγα λεπτά.
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μαζί της θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν (2021-22), ο Δημήτρης Σουμπασάκης.
Μακράν ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής της Επισκοπής μας (είναι γεννημένος στο Ρέθυμνο στις 21/12/1988), συνεχίζει για 4η σερί χρονιά (8η σεζόν στο σύνολο) στην 3η θητεία του με την ομάδα μας.
Ο Ρεθεμνιώτης αρχηγός προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Δόξας Πλατανέ κι από τότε, έπαιξε κατά σειρά σε Κεραυνό, Δόξα Πλατανέ, Αστέρα Ρεθύμνου (Γ’ Εθνική), Επισκοπή (Football League), Κισσαμικό, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Γ’ Εθνική) ΑΕΜ. Στο μεσοδιάστημα είχε επιστρέψει άλλες δυο φορές στον σύλλογό μας.
Ο Δημήτρης Σουμπασάκης έχει κατακτήσει με την ομάδα μας τρία πρωταθλήματα, το 2012 (περιφερειακό), το 2018 (Α’ ΕΠΣΡ) και το 2020 (Γ’ Εθνικής). Επίσης δυο κύπελλα (2017, 2019) και τέσσερα Σούπερ Καπ (2011, 2016, 2017, 2018).
Με την ομάδα μας έχει πανηγυρίσει τρεις ανόδους (2012) από περιφερειακό σε Football League2, (2013) (από Football League2 σε Football League), (2018) από τοπικό σε Γ’ Εθνική (2020) από Γ’ Εθνική σε Football League και (2021) από Football League σε Super League2.
Ο σύλλογός μας, του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες».

Δ. Σουμπασάκης: “Όλοι μαζί πια, στο γήπεδο”
Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, ο Δημήτρης Σουμπασάκης είναι εκείνος που καλεί συμπαίκτες μα κυρίως τους φιλάθλους της Επισκοπής μας να αντιληφθούν τί έχει πετύχει η ομάδα του Ρεθύμνου όλη αυτή την 10ετία (2011-2021) αλλά και πόσο σημαντική ήταν η τελευταία διετία…
“Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής είναι η υγεία. Πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας για να προχωράμε… Οι τελευταίες δύο σεζόν ήταν πολύ δύσκολες για όλους αλλά και για μας τους αθλητές που έπρεπε να προσέχουμε διαρκώς παντού…
Ήταν όμως και δύο σεζόν άκρως πετυχημένες για τον σύλλογο. Η Επισκοπή είναι η μοναδική ομάδα στο Ρέθυμνο που έχει πετύχει τόσα πολλά τα τελευταία 11 χρόνια! Είναι ο μόνιμος εκπρόσωπος του ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου στις εθνικές κατηγορίες και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
Θέλουμε και φέτος να δημιουργηθεί κάτι καλό και, επιτέλους να το ζήσουμε όλοι μαζί στο γήπεδο”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35