social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει με Λούκας Γκουέντες η Επισκοπή

Συνεχίζει με Λούκας Γκουέντες η Επισκοπή

Η διοίκηση της Επισκοπής προχωράει με σταθερό ρυθμό στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από την ομάδα που πέρυσι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Football League.


Ο Λούκας Γκουέντες λοιπόν είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία ο σύλλογός του Ρεθύμνου. Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο που παίζει στις θέσεις “8” και “10” και που φροντίζει να ομορφαίνει το ματς της ομάδας.
Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λούκας Καμπέλο Ντε Μαγκαλιάινς Γκουέντες (Lucas Campello de Magalhaes Guedes). Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο με πολωνικό διαβατήριο.
Ο Λούκας που είναι γεννημένος στις 30 Μαΐου του 1996, έχει ύψος 1.81μ. και αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή.
Ο Λούκας έχει προλάβει μέσα σ’ αυτά τα χρόνια να έχει πλούσια εμπειρία από διάφορα πρωταθλήματα δύο διαφορετικών ηπείρων (Αμερικής και Ευρώπης) αφού έχει αγωνιστεί σε Βραζιλία, Πολωνία και Πορτογαλία και πλέον στην Ελλάδα.
Το ποδοσφαιρικό του ξεκίνημα το έκανε στην Πολωνία και στη Βίσλα Κρακοβίας. Στα 16 του γύρισε στην Βραζιλία και στην Κρουζέιρο όπου αγωνίστηκε με την ηλικιακή κατηγορία Κ17. Ακολούθως γύρισε ξανά στην Βίσλα Κρακοβίας, έπειτα στη Λεχ Πόζναν και μία σεζόν μετά, έπαιξε στην Πεβίντεμ της Πορτογαλίας.
Τη σεζόν 2018-19 επέστρεψε στην πατρίδα του για να βρεθεί στον σύλλογο της Ρεάλ FC ενώ το 2019-20 αγωνίστηκε στην πολωνική Πογκόν για 6 μήνες κι έπειτα στην πορτογαλική Μπέρκο. Από το 2020-21 φοράει τα χρώματα της Επισκοπής μας.
Η ΠΑΕ Επισκοπής του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες.”

Λ. Γκουέντες: “Με περιέβαλαν με μεγάλη εμπιστοσύνη”
Αμέσως μετά την συμφωνία με την ομάδα μας, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε με ικανοποίηση: “Τί να πω; Είμαι ευτυχισμένος που θα βρίσκομαι και φέτος στην ομάδα. Πάμε να δημιουργήσουμε νέες μεγαλύτερες φιλοδοξίες σε μια μεγαλύτερη κατηγορία.
Πιστεύω ότι η επιλογή που θα γίνει στους παίκτες, το προπονητικό σταφ και μαζί με τη διοίκηση, θα δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό.
Αυτό που θέλω να είναι να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται.
Όσο για μένα, η περσινή ήταν μια περίεργη όσο και δύσκολη χρονιά από τη στιγμή που δεν μπορούσα να αγωνιστώ λόγω της βίζας μου. Ευτυχώς πια, όλα έχουν ξεπεραστεί και το γεγονός ότι ο κόουτς κ. Βέλιτς όσο και ο πρόεδρος κ. Νικολιδάκης αλλά και οι συμπαίκτες μου, μου δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη, σημαίνει πάρα πολλά για μένα καθώς βλέπουν ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Το ίδιο πιστεύω και γω για μένα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις δυνατότητές μου και θέλω να ανταποδώσω στο γήπεδο την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35