social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Όχι» της Εκτελεστικής Επιτροπής στο αίτημα παράτασης ανανεώσεων συμβολαίων

«Όχι» της Εκτελεστικής Επιτροπής στο αίτημα παράτασης ανανεώσεων συμβολαίων

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, είπε «όχι» στο αίτημα της Super League 2 για παράταση των ανανεώσεων συμβολαίων των ΠΑΕ που δεν πέρασαν τη διαδικασία αδειοδότησης.

 

Θέμα με τις ανανεώσεις συμβολαίων είχε προκύψει στη Super League 2 για τις ΠΑΕ που δεν πέρασαν τη διαδικασία αδειοδότησης. Οι περισσότερες εξ αυτών δεν ολοκλήρωσαν τις ενέργειες που απαιτούνται για να κρατήσουν ποδοσφαιριστές στα ρόστερ τους. Έτσι, η διοργανώτρια αρχή έστειλε αίτημα παράτασης στην ΕΠΟ για να δοθεί παράταση και να μην τιναχτεί στον «αέρα» ο προγραμματισμός.

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή συζήτησε το θέμα στη συνεδρίαση της Παρασκευής (30/07), αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, η μόνη ψήφος υπέρ του αιτήματος ήταν του προέδρου της λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκου. Όλοι οι υπόλοιποι ψήφισαν «όχι».

 

Ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη, αφού δεν μπορούσαν να αλλάξουν οι ποινές για τις ΠΑΕ που απέτυχαν στη διαδικασία αδειοδότησης. Έτσι, ΠΑΕ όπως τα Χανιά που έχουν ανακοινώσει την παραμονή των Βασιλόγιαννη, Ανδρέου, Κάρλος, Τριανταφυλλάκου, Κουτζαβασίλη, θα δουν κάποιους εξ αυτών να αποτελούν παρελθόν


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35