social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χανιά: Η απόρριψη της παράτασης για τις ανανεώσεις φέρνει αποδεσμεύσεις

Χανιά: Η απόρριψη της παράτασης για τις ανανεώσεις φέρνει αποδεσμεύσεις

Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας τα Χανιά αναγκάζονται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους έπειτα από το νέο σοκ της απόρριψης του αιτήματος για τις ανανεώσεις.


Η χανιώτικη ομάδα υπολόγιζε ότι θα γινόταν δεκτό το αίτημα, αφού πολλές ομάδες αλλά και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο τα πράγματα πήραν δυσάρεστη τροπή και έτσι το ρόστερ θα αποκτήσει διαφορετική μορφή.

Τα Χανιά έχουν ήδη κάνει μία κίνηση με παίκτη πάνω από τα 25 έτη, τον Μπαΐροβιτς, οπότε τους απομένουν ακόμη δύο μεταγραφές. Ως τέτοιες πλέον θα λογίζονται και οι συμφωνίες που θα ενεργοποιηθούν με παίκτες που είχαν δώσει τα χέρια με τη διοίκηση για να παραμείνουν στα Χανιά. Ομως από τους 6 που ανακοινώθηκαν ότι συνεχίζουν μόνο οι δύο θα μπορούν να το πράξουν, αν τελικά αποφασίσει οι ομάδες να τους κρατήσει και δε στραφεί σε άλλες λύσεις.

Συγκεκριμένα οι Βασιλόγιαννης, Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Τριανταφυλλάκος, Παναγιωτούδης και Κάρλος είναι οι παίκτες που συμφώνησαν να παραμείνουν αλλά οι ανανεώσεις τους δεν έγιναν μέχρι την προθεσμία που είχαν οι ομάδες, οπότε τα Χανιά αν θέλουν να κρατήσουν κάποιους από αυτούς θα πρέπει να επιλέξουν δύο και να μην προχωρήσουν σε άλλη κίνηση με παίκτες πάνω των 25 ετών. Είναι ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε στις ομάδες έπειτα από το “κόψιμό” τους από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Στην περίπτωση αυτή, που επιλεγούν 2 από τους 6 που είχαν ανανεώσει, τότε αυτομάτως λογίζονται ως παρελθόν για τα Χανιά οι Γιάννης Σωτηράκος, Βαγγέλης Αναστασόπουλος και Κώστας Πλέγας, που ήταν ακόμη σε συζητήσεις. Μάλιστα από αυτούς ο Αναστασόπουλος είχε συμφωνήσει για την παραμονή του στην ομάδα.

Δύο από τους παίκτες που είναι κάτω από 25 ετών αλλά δεν έχει ανακοινωθεί το τι μέλλει γενέσθαι με αυτούς είναι οι Θοδωρής Λαμπίρης και Θανάσης Καρτσαμπάς.

ΟΙ “ΣΙΓΟΥΡΟΙ”

Οι σίγουροι για το ρόστερ των Χανίων είναι οι Μπαΐροβιτς, Μασούρας, Στίκας, Κατσιμήτρος, Βάρκας, Καλαϊτζάκης, που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι, ο Ζιούλης, που δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι νεαροί Τριανταφυλλάκης, Μυφτάρι. Από δανεισμούς αναμένεται να επιστρέψουν οι Μπερντίος και Λάμτσε, ενώ για την προετοιμασία θα προωθηθούν αρκετά παιδιά από την Κ19.

Πηγή: athlitiko.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35