social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα διαρκείας της Νίκη Βόλου

Τα διαρκείας της Νίκη Βόλου

Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

BLUE: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους ανέργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

BASIC: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από την σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD: 200€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στην σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

VIP: 500€

Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

FAMILY: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο (Πρωτάθλημα SL2, Κύπελλο Ελλάδος και όλα τα φιλικά).

-Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για την χρήση 3 ή 6 δόσεων

-Οι φίλοι της ομάδας που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίου διαρκείας (προκαταβολή ή εξόφληση) για την περσινή αγωνιστική περίοδο 2020-21 μπορούν άμεσα να μεταφέρουν το ποσό τους για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22

-Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, διεύθυνση email, αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με απόλυτα εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).

-Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγειονομικού χαρακτήρα (πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ. Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35