social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κηφισιά: Έβαλε μπροστά τις μηχανές η... σταχτοπούτα της SL2-Αναχώρηση για Καρπενήσι στις 23/8 [pics]

Κηφισιά: Έβαλε μπροστά τις μηχανές η... σταχτοπούτα της SL2-Αναχώρηση για Καρπενήσι στις 23/8 [pics]

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας ξεκίνησε η προετοιμασία της Κηφισιάς ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει το σύλλογο των βορείων προαστίων στην Superleague 2.

Το απόγευμα της Τρίτης (2/8) ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο συναντήθηκαν στο Ζηρίνειο Στάδιο και λίγο μετά τις 18.00 είχαν την πρώτη ομιλία και συζήτηση για τη νέα χρονιά.

Ο τεχνικός διευθυντής, Στέφανος Κοτσόλης και ο team manager, Νίκος Σπυρόπουλος, μίλησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κοντά στις 18.30 η προπόνηση ξεκίνησε.

DSC_0016.jpg

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα σε μικρούς χώρους και ασκήσεις τεχνικής και το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο στις 18.30.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στις τάξεις της ομάδας, με τη διοίκηση να θέτει ως προτεραιότητα την απόκτηση αρκετών ακόμη παικτών που θα βοηθήσουν την ομάδα να σταθεί ανταγωνιστικά στην κατηγορία.

Έχουν γίνει προσθήκες ωστόσο οι ανακοινώσεις δεν μπορούν να γίνουν ακόμη για ευνόητους λόγους.

Την Δευτέρα 2/8 οι παίκτες υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις ενώ την επόμενη Δευτέρα και Τρίτη θα περάσουν από εργομετρικά προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση τους. 

Η σημαντική είδηση που βγήκε από την πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι ότι στις 23/8 οι 'κυανόλευκοι' αναχωρούν για Καρπενήσι προκειμένου να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας και να βάλουν τις βάσεις για τη νέα χρονιά.

DSC_1011.jpg

Μάλιστα στις 31/8 θα γίνει φιλικό στο Καρπενήσι χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ομάδα. 

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της Κηφισιάς κατά την περιόδο της προετοιμασίας θα είναι οι εξής

21/8 Αρτάκη

31/8

5/9 ΠΑΟ Ρουφ

12/9 Καλλιθέα

15/9 Ολυμπιακός Β'.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35