social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στην Καλλιθέα Ι Τέλος και ο Παπαγγελής

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στην Καλλιθέα Ι Τέλος και ο Παπαγγελής

αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο στην Καλλιθέα αφού οι ποδοσφαιριστές που σήκωσαν το περσινό βάρος δηλώνουν την επιθυμία τους να αποχωρήσουν λόγω της διοικητικής αστάθειας που επικρατεί στο σύλλογο.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γεράσιμος Παπαγγελής, ο οποίος μετά τους Γιώργο Κρητικό και Δημήτρη Παντελίδη, αποχωρεί από το Ελ Πάσο.

Δυο χρονιές που ήταν στην ομάδα, ο 'Παπ' είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία δείχνοντας ότι αποτελεί έναν πληρέστατο μπακ-χαφ που θα ήθελε ο κάθε προπονητής να έχει στο ρόστερ του.

Ο ίδιος με δήλωση του μάλιστα αποχαιρέτησε την ομάδα και τα πρόσωπα που συνεργάστηκε λέγοντας

Εις το επανιδείν η αντίο ; Κανεις δεν ξέρει. Ήρθε η ώρα να φύγω από το σπίτι μου, εκεί όπου έπαιξα για πρώτη φορά επαγγελματικά και απο που ανδρώθηκα. Μια παρέα μερικών παιδιών που καταφέραμε και πήραμε δυο σερί ανόδους κόντρα σε όλους και σε όλα,και που περάσαμε χαρές και λύπες μαζί.Φευγω με τις καλύτερες αναμνήσεις από το Ελ Πασο και ελπίζω η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα τους συμπαίκτες μου για ότι περάσαμε μαζί αυτο το μεγάλο διάστημα.Ακόμα ευχαριστώ τον κ.Σπυρο Παπαδοπουλο που με έφερε στην ομάδα τον κ.Μαριο Μπιλιο και ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Άγγελο Μπουτα που ειναι ενας κυριος. Ο λόγος του είναι συμβόλαιο και ήταν δίπλα μου στο οτιδήποτε. Ευχαριστώ τον προπονητή κ.Γιαννη Τατση, τον Χρήστο, τον Νίκο, τον κ.Παυλοπουλο και τον πιο γνήσιο Καλλιθεωτη που αγαπάει την ομάδα πιο πολύ από τον ίδιο του τον εαυτό!Τέλος ένα ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που ήταν δίπλα μας! Υ.Γ:Περαστικα στο καλύτερο φορ και φίλο μου Μαρουκάκη.Χοντρε συνέχισε να μας ταΐζεις!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35