social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορσταμ στον Ηρόδοτο

Κορσταμ στον Ηρόδοτο

Η διοίκηση της υπό σύσταση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Ντοριάνο Κόρτσταμ.

 

Ο Ντοριάνο Μάρβιν Κόρτσταμ, είναι ποδοσφαιριστής με καταγωγή από το Κουρασάο, έχει γεννηθεί στις 7 Ιουλίου του 1994 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και έχει αγωνιστεί με την Εθνική Κουρασάο, έχοντας κατακτήσει και χρυσό μετάλλιο στο Κύπελλο Καραϊβικής το 2017.
Ξεκίνησε τη ποδοσφαιρική του καριέρα σε ακαδημίες της Ολλανδίας, ενώ το 2014 εντάχηκε στην Nike Academy της Αγγλίας, πριν υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη σλοβακική Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, η οποία στη συνέχεια τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού Σλάβοϊ Τρεμπίσοφ. Ακολούθησε η επιστροφή του στην Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, από την οποία αποχώρησε όμως και εντάχθηκε στην Κ21 της Ρόντα, επιστρέφοντας ουσιαστικά και πάλι στην Ολλανδία.
Το επαγγελματικό του ντεμπούτο το πραγματοποίησε στις 6 Φεβρουαρίου του 2017, με την φανέλα της Αχίλλες ’29 (14 συμμετοχές - 1 γκολ) κόντρα στην ΦΚ Αϊντχόφεν, η οποία λίγους μήνες αργότερα, τον απέκτησε ως ελεύθερο και αγωνίστηκε με αυτήν καταγράφοντας 28 συμμετοχές και ένα γκολ, πριν αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά, για λογαριασμό του Πλατανιά.
Στην χώρα μας, με τη φανέλα του Πλατανιά, αγωνίστηκε για 1,5 περίπου χρόνο, έχοντας συνολικά 34 συμμετοχές και ένα γκολ σε παιχνίδι κόντρα στον Αήττητο Σπατών. Μετά την αποχώρησή του από τον Πλατανιά, αγωνίστηκε στην Οριχουέλα της Ισπανίας, έχοντας δέκα συμμετοχές στη Σεγκούντα Β’.
Μάρβιν, σε καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΗΡΟΔΟΤΟΥ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35