social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλό πρόσωπο για την Κηφισιά στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Καλό πρόσωπο για την Κηφισιά στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό

Η Κηφισιά αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τον Παναθηναϊκό Β’ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Κορωπί, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα του Νίκου Κούστα έδειξε πολύ καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, προηγήθηκε με δύο τέρματα στην ανάπαυλα, εν τέλει όμως ήρθε ισόπαλη με τον Παναθηναϊκό Β’ στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Για την Κηφισιά δεν αγωνίστηκαν οι Λίμα, Αγγελόπουλος, Οικονομίδης, Αρτυματάς, Σμπώκος, Αντωνόπουλος και Κοντογιάννης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο την αναμέτρηση, αφού πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό, ο Τζέλη έκανε κάθετη πάσα στον Τετέι, ο οποίος με προσποίηση απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με το αριστερό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Η πρώτη φάση στην οποία ο Παναθηναϊκός Β’ απείλησε τον Μιχελή έγινε στο 20ο λεπτό, το σουτ του Σερπέζη κατέληξε άουτ όμως.

Από εκεί κι έπειτα ακολούθησε ένα εξαιρετικό τέταρτο για την ομάδα της Κηφισιάς, η οποία είχε τρεις καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στο 26′ μετά από κλέψιμο του Καραγκούνη, το σουτ του Παπασάββα μέσα από τη μεγάλη περιοχή βρήκε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα η συνεργασία των Πρίτσα – Τετέι – Φερέιρα είχε ως αποδέκτη τον τελευταίο, το πλασέ του όμως ήταν άουτ.

Στο 32ο λεπτό του αγώνα, ο Πρίτσας απείλησε εκ νέου τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, ο οποίος όμως βρήκε την μπάλα όσο χρειαζόταν για να την στείλει σε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά, ο Παναθηναϊκός Β’ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, ο Μιχελής είπε όμως το “όχι” στον Αθανασακόπουλο με εξαιρετικό τρόπο σε τετ α τετ.

Η απάντηση της Κηφισιάς ήταν άμεση, με τον Φερέιρα να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά με τα χρώματα των μπλε. Ο Καραγκούνης ήταν ο δημιουργός του γκολ από τα δεξιά, με τον Φερέιρα να ολοκληρώνει ιδανικά μια πολύ όμορφη επίθεση.

Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, ήρθε από τα πόδια των Τετέι και Φερέιρα, ο οποίος σούταρε άουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά. Ο Παναθηναϊκός Β’ πίεσε και κατάφερε να βρει γρήγορα το γκολ, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάνκα στο 49ο λεπτό. Η Κηφισιά δεν άργησε να ισορροπήσει την κατάσταση, κράτησε την μπάλα στα πόδια της και απείλησε ξανά τους γηπεδούχους στο 59′, με την κεφαλιά που έκανε ο Καραγκούνης να καταλήγει στην αγκαλιά του Χριστογεώργου.

Δέκα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Καλλέργη να τεστάρει τα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 75′ ο Ντορίβα σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, με τον Μαργκόνο να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 80ό λεπτό ήρθε η ισοφάριση για τον Παναθηναϊκό Β’ με τον Φρόκου, ο οποίος πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα του Κολοβούρη.

Στο 82′ ο Κρητικός τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα, η κεφαλιά του όμως δεν προβλημάτισε τον Μαργκόνο που μπόκαρε ξανά την μπάλα. Μέχρι το φινάλε, το σκορ δεν άλλαξε, με τον Αμπντελραχμάν να είναι ο θύτης της τελευταίας τελικής προσπάθειας του αγώνα, λίγο πριν από την ολοκλήρωσή του.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κούστας): Μιχελής (60′ Κολοβούρης), Πριόνας (65′ Παπαγγελής), Σωτηράκος (66′ Εσλέρ), Μκριτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας (57′ Ντορίβα), Τζέλη (67′ Μιχόπουλος), Πρίτσας (50′ Τόλιος), Καραγκούνης (60′ Καλλέργης), Φερέιρα (46′ Γιαννιτσάνης), Τετέι (46′ Κρητικός).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βονόρτας): Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Μαρτίνης, Ρόμπι, Πάνκα, Σερπέζης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης Τσιριγώτης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Μαργκόνο, Σαρδέλης, Φρόκου, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαραθωνίτης, Σταματάκης, Τουρκοχωρίτης, Αντωνίου, Αμπντελραχμάν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35