social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τόλης Λαλάς: «Με τον κ. Μίχο πλέναμε μαζί ρούχα στον... Αιολικό όταν είχαν φύγει οι φροντιστές»

Τόλης Λαλάς: «Με τον κ. Μίχο πλέναμε μαζί ρούχα στον... Αιολικό όταν είχαν φύγει οι φροντιστές»

Τα τελευταία δυο χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Παλαιόχωρα, ωστόσο, γνωστός έγινε από τη θητεία που είχε στον Αιολικό.

Όντας γέννημα θρέμμα Μυτιληνιός, ο Τόλης Λαλάς αποτελεί έναν από τους ικανότερους μεσοεπιθετικούς που έχει αναδείξει η ιστορική ομάδα, ο οποίος προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Χανιώτες έχοντας σημαντική συνεισφορά στην πορεία τους.

Από τις πρώτες κιόλες ημέρες του στα Χανιά αγαπήθηκε απ' όλους αφού ο χαρακτήρας του σε συνδυασμό με τις ικανότητες του, αποτελούν μια τρομερή ανάμειξη.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον Τόλη Λαλά ο οποίος έδωσε το στίγμα του λέγοντας τα εξής.

Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας;

"Πρώτα από όλα θέλω να πω Καλή χρονιά-Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία αισιοδοξία χαμόγελα και να τελειώσει γρήγορα αυτή η Πανδημία για να έρθουμε ξανά στην καθημερινότητά μας. Μπορεί να έχουμε φτάσει στα όρια μας όλοι, αλλά πάνω απ' όλα προέχει η υγεία των συνανθρώπων μας και η δική μας. Το καλοκαίρι η ομάδα δεν ξέραμε αν θα δήλωνε συμετοχή στη Γ εθνική διότη ήταν μια χρονιά δυσκόλη οικονομικά για όλους. Ο πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Σήφης Δελάκης ήταν εκείνος που πήρε επάνω του για ακόμα μια χρόνια την ομαδα και αποφάσισε να την κατεβάσει ξάνα στη Γ εθνική μαζί με τους συνεργάτες του. Αναφέρομαι στους κύριους Τσατσαρωνάκη Γιάννη και Βαγγέλη Τσιρηντάνη που κανουν μεγαλη προσπαθεια όπως επίσης και άλλα άτομα του συμβουλίου. "Έχτισαν" μια ομάδα με πολλούς ντόπιους και παιδιά μικρά σε ηλικία απο την ακαδημία που γίνεται τρομέρη δουλειά απο τον κ. Βασίλη Τσαρτσίδη. Ήρθαν και καποιές καλές μεταγραφές και πάνω από όλα καλοί χαραχτήρες. Όλοι γίναμε ένα, ξεκινίσαμε με το δεξί ενώ στη συνέχεια γνωρίσαμε δυο συνεχόμενες ήττες από ομάδες που θεωρούνται "βαριά χαρτιά" στην κατηγορία. Στη συνέχεια κλείσαμε με τρίποντο, με τον κορωνοϊό να μην μας επιτρέπει να δείξουμε τις δυνατότητες μας". 

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

"Φιλοδοξία μου αποτελεί να βοηθήσω την Παλαιόχωρα να πετύχει το στόχο της. Βρίσκομαι σε ένα μέρος όπου οι άνθρωποι της ομάδας με θεωρούν δικό τους παιδί και τους ευχαριστώ προσωπικά".

138669651_849085799002542_6212213512875559473_n.jpg

Έχοντας πέρασμα από τον Αιολικό, ποια ήταν η καλύτερη σου χρονιά;

"Στο Αιολικό ηταν η καλυτερή μου χρονιά καθώς βγήκαμε απο το τοπικό στη Γ' Εθνική. Ήμασταν μια πραγματική οικογένεια ενώ παράλληλα είχα αναδειχθεί και πρώτος σκορερ".

Από ποιον προπονητή κέρδισες περισσότερα ως ποδοσφαιριστής;

"Ο προπονητής που για μένα με έκανε να ξανά σταθώ στα ποδιά ήταν ο κύριος Ψυροπουλος. Όταν ήρθε στην Μυτιλήνη το 2017 η ομάδα βρισκόταν πολύ χαμηλά στην κατηγορία, είχαμε 1 βαθμό. Μέχρι τότε δεν είχαμε πάρει χρόνο συμμέτοχης, ήμασταν ξένο σώμα από την ομάδα. Από τη στιγμή που ήρθε όχι μονό μας πίστεψέ, αλλά γιναμε και βασικά εργαλεία για εκείνον. Κατάφερε να σώσει την ομάδα που ήταν πολύ δύσκολο να το καταφέρει άλλος προπονητής αυτή την περίοδο ενώ κατακτήσαμε μαζί του και το κύπελλο του νομού. Παράλληλα πήραμε σημαντικά διπλά που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην παραμονή μας. 

Παράλληλα, με τους προπονητές που κέρδισα πολλά διότι τους έζησα λίγο πιο πολύ από άλλους ήταν ο κ. Πέτρος Μίχος που με δίδαξε προσωπικά πως είναι να είσαι οικογένειά. Δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Πρόκειται για ένα μεγάλο όνομα αφού ήταν διεθνής ποδοσφαιριστής. Αυτός ο κύριος δεν δίστασε να πλένει τα ρούχα τότε που είχε φύγει ο φροντιστής. Κάναμε μαζί τους φροντιστές και απλώναμε μαζί τα ρούχα διότι ήταν τα πλυντήρια χαλασμένα. Δεν είπε ποτέ φεύγω σας αφήνω. Μας είχε σαν παιδιά του, με έμαθε στις δύσκολες στιγμές να μη τα παρατάω".

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35