social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανθηραϊκός: Ο προπονητής μας δέχτηκε... άνανδρη επίθεση

Πανθηραϊκός: Ο προπονητής μας δέχτηκε... άνανδρη επίθεση

Θύμα επίθεσης έπεσε ο προπονητής του Πανθηραϊκού, Μανώλης Παπαματθαιάκης, όπως καταγγέλλει η ομάδα της Σαντορίνης στο ματς με τον Εθνικό.

Ο Κρητικός κόουτς, σύμφωνα με το κείμενο δέχτηκε επίθεση στην ανάπαυλα του αγώνα από παράγοντα των κυανόλευκων, με τον Πανθηραϊκό να ευχαριστεί το αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και συγκεκριμένα τον Υποδιοικητή, Νικολακάκη που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της ομάδας.

Το δελτίο τύπου

Για την 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής, στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, η ομάδα μας αν και προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε γκολ του Κορακιανίτη στο 43’ και του Περιάλη στο 78’, δέχθηκε τελικά την ισοφάριση από τον Εθνικό Πειραιά στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Δυστυχώς, ο αγώνας στιγματίστηκε από την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε κατά την ανάπαυλα του αγώνα, ο προπονητής του Πανθηραϊκού κ. Μανώλης Παπαματθαιάκης από παράγοντα της γηπεδούχου ομάδας του Εθνικού, ο οποίος βρισκόταν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Το γεγονός αυτό ανάγκασε την ομάδα μας να ζητήσει προστασία από την Αστυνομία προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά ο αγώνας.

Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ευχαριστεί θερμά το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας και ιδιαιτέρως τον Υποδιοικητή κ. Νικολακάκη ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και κάλεσε διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίες προστάτεψαν την αποστολή της ομάδας μας.

Είναι θλιβερό ομάδες με τεράστια ιστορία στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Εθνικός Πειραιώς, να διοικούνται από τέτοιους ανθρώπους και να σπιλώνονται από την συμπεριφορά τους.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι τις δύο φορές που η ομάδα του Εθνικού βρέθηκε στο νησί μας για τους αγώνες του πρωταθλήματος, έτυχε υποδειγματικής φιλοξενίας τόσο όταν χρησιμοποίησε το γήπεδό μας για προπονήσεις όσο και κατά τον μεταξύ μας αγώνα. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συναντήσαμε εμείς σήμερα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35