social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παντελίδης η πρώτη κίνηση πρωταθλητισμού στην Καλλιθέα

Παντελίδης η πρώτη κίνηση πρωταθλητισμού στην Καλλιθέα

Μπορεί η Καλλιθέα τη χθεσινή ημέρα να είχε αναταράξεις αλλά η διοίκηση Παπαδόπουλου δείχνει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να διατηρήσει την ηρεμία και να επαναφέρει στο σύλλογο την ομόνοια ούτως ώστε να κόψει πρώτος το νήμα στον 5ο όμιλο.

Η αποχώρηση του Παντέλη και διαφαινόμενη άφιξη του Λουκά Καραδήμου, δημιουργούν όρεξη για δουλειά και προγραμματισμό πρωταθλητισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας, η πρώτη χειμερινή μεταγραφή των μπλε ακούει στο όνομα Δημήτρης Παντελίδης.

Ο επί σειρά ετών καπιτάνο του ιστορικού Ιωνικού, μετά από προσέγγιση που δέχτηκε από την διοίκηση της Καλλιθέας απάντησε θετικά και από εδώ και στο εξής θα φοράει τη φανέλα της ιστορικής ομάδας του κέντρου.

Ο Παντελίδης φυσικά επέλεξε την Καλλιθέα αφού πρόκειται για ομάδα που έχει κοινή φιλοσοφία, δηλαδή τον πρωταθλητισμό.

Ο ακραίος μπακ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικός μέσος τα τελευταία χρόνια άνηκε στον Ιωνικό όπου είχε σημαντική συνεισφορά στην πορεία του, ενώ, πέρυσι δεν δίστασε να πάει στον Ασπρόπυργο και από το -8 να σηκώσει το πρωτάθλημα έχοντας πραγματοποιήσει σπουδαία ματς, βγάζοντας εις πέρας όλες τις δύσκολες αποστολές που του ανέθεσε ο Γιώργος Βαζάκας περιορίζοντας όλους τους αντιπάλους που είχε απέναντι του.

Ο Παντελίδης θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες με την ομάδα και θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό για να κλείσει και τυπικά το θένα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35