social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρμόδωρος: Όλοι μαζί να σώσουμε την ΕΘΝΙΚΑΡΑ μας

Αρμόδωρος: Όλοι μαζί να σώσουμε την ΕΘΝΙΚΑΡΑ μας

Με αφορμή την ενασχόληση του και επίσημα με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, Ηλίας Αρμόδωρος με επιστολή του στα ΜΜΕ τοποθετείται γνωστοποιώντας τις προθέσεις του για το επόμενο διάστημα. 

Αφού αναφέρει τους λόγους που αποφάσισε να εισχωρήσει στην διοίκηση, απευθύνει μήνυμα ενότητας, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα έχει ανάγκη την στήριξη όλων εκείνων που την αγαπούν.

Το κειμενο

Από σήμερα 2 Ιανουαρίου 2020 μπαίνω και επίσημα μπροστάρης στην προσπάθεια του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού να σταθεί στα πόδια του και να επανέλθει βήμα-βήμα εκεί που αρμόζει στην ιστορία του από το 1923. Οι μεγαλύτεροι ξέρουν ότι προέρχομαι από οικογένεια που ήταν ιδρυτική του συλλόγου, φόρεσα την κυανόλευκη φανέλα από το 1977, όταν η ομάδα στην Α΄ Εθνική κέρδιζε όποιον αντίπαλο ήθελε όποτε ήθελε, έως το 1985, που είχα την ευκαιρία να μεταγραφώ στην ΑΕΚ και να παίξω στην πρώτη ελληνική ομάδα που νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης του Εμίλ Μπουντραγκένιο με 1-0. Μέχρι τώρα δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο χώρο του αθλητισμού και νιώθω στο πετσί μου πόνο και ντροπή για το σημείο που έχει πέσει ο Εθνικός, παρά το brand name που είχε πάντοτε. Ως Ηλίας Αρμόδωρος δεν έχω απολύτως τίποτα να κερδίσω αναλαμβάνοντας την ευθύνη να αντιστρέψω την πορεία του συλλόγου από το χαμηλό σημείο που βρίσκεται σήμερα, αλλά πιστεύω ότι είναι χρέος μου και έχω τη γνώση και την εμπειρία να το κάνω. Ξέρω τα λάθη που έγιναν, παρά τις καλύτερες προθέσεις που υπήρχαν, τα τελευταία χρόνια. Από τώρα κιόλας θα σταματήσουν όλα τα μεγάλα λόγια που έχουν απογοητεύσει δικαιολογημένα τον περισσότερο κόσμο και από εμένα και τους συνεργάτες μου θα γίνονται μόνο σταθερά βήματα. Το πρώτο από αυτά ήταν η προσωπική επιλογή που έκανα στις 30 Οκτωβρίου του προπονητή Μουράτ Σεροπιάν, ο οποίος σε 7 παιχνίδια είναι αήττητος με 13 βαθμούς. Ακολουθούν παιχνίδια-φωτιά, την Κυριακή στον Ταύρο και δύο συνεχόμενα εντός έδρας. Ο προπονητής κι εγώ προσωπικά καλούμε όλον τον κόσμο της ομάδας να επιστρέψει στο γήπεδο και να βοηθήσει τους παίκτες στην προσπάθειά τους. Αφουγκράζομαι την απογοήτευση των Εθνικών, που απομακρύνθηκαν γιατί έχουν επίπεδο και ποιότητα Πρώτης κατηγορίας, αλλά και εγώ ο ίδιος άφησα πίσω την προσωπική πικρία μου από το καλοκαίρι για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη συνέχεια παραλαμβάνοντας την ομάδα πολύ κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Καλώ σε συστράτευση τους πάντες, φιλάθλους, παλαιμάχους και παράγοντες χωρίς προσωπικές ατζέντες και αντιπαραθέσεις, αλλά μόνο για να σώσουμε όλοι μαζί φέτος την Εθνικάρα μας. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, ακόμα και η κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη και δεν υπονομεύει την προσπάθεια. Μετά τη σωτηρία από τον υποβιβασμό το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι το σχέδιο για το μέλλον του συλλόγου μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35