social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνέχισε την κούρσα προς τον τίτλο η Θύελλα Καμαρίου 2-0 τον Εθνικό [vid]

Συνέχισε την κούρσα προς τον τίτλο η Θύελλα Καμαρίου 2-0 τον Εθνικό [vid]

Την έκτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Θύελλα Καμαρίου επικρατώντας με 2-0 του Εθνικού Πειραια για την 17η αγωνιστική.

Οι Καμαριανοί που ότι και να γίνει στα υπόλοιπα ματς θα παραμείνουν στην κορυφή του 5ου ομίλου, δεν πραγματοποίησαν την εμφάνιση των προηγούμενων αγώνων, ωστόσο, πήραν ένα ακόμη τρίποντο που τους δίνει ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Κέρδος για τους νικητές ο τερματοφύλακας, Αλέξης Αθανασόπουλος που στο ντεμπούτο του κάτω από την εστία της Θύελλας τα πήγε εξαιρετικά δείχνοντας ότι ο Βαγγέλης Χαντές μπορεί να τον εμπιστευτεί.

Όσον αφορά τον Εθνικό παρότι περιόρισε σημαντικά τη Θύελλα στο α' ημίχρονο και δημιούργησε την κλασσική ευκαιρία για να σκοράρει στο 38' με τον Λαζαρίδη, δεν τα κατάφερε, ενώ δέχτηκε σε κρίσιμο σημείο το γκολ και το... πλήρωσε.

Για ακόμη μια φορά έπαιξε ρόλο η απειρία του νεαρού μέσου όρου ηλικίας που έχει η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν, με το ιστορικό συγκρότημα να μένει για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού δυσκολεύει σημαντικά.

Στο α' μέρος το ματς ήταν κλειστό με λίγες φάσεις, και σε μια από αυτές η Θύελλα είχε δοκάρι στο 16' όταν Μπουσάι σέντραρε και ο Μουσταφίδης σε προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε άθελα του τη μπάλα στο δοκάρι του Κατσούλη. 

Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους πέτυχε ο Ντινιωτάκης στο 41' που για τέταρτο συνεχόμενο ματς σκόραρε.

Στο β' μέρος η Θύελλα μπήκε δυνατά όμως ο ρυθμός έπεσε με την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κλειδώσει το ματς.

Εκείνη ήρθε στο 81' οταν οι παίκτες της Θύελλας συνδυάστηκαν υπέροχα. Ο Αργυρίου έδωσε στον Ζέλο και ο τελευταίος έστρωσε έτοιμο γκολ στον Δημήτρη Βεζυρτζόγλου που δεν αστόχησε σε ανυπεράσπιστη εστία κάνοντας με πλασέ το 2-0 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

7' Σουτ Λώλου ψηλά άουτ.

11' Σουτ Μπουσάι άουτ.

16 ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ. Ο Μπουσάι κάνει τη σέντρα και ο Μουσταφίδης άθελα του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κατσούλη.

25' Αδύναμο σουτ Ντινιωτάκη ο Κατσούλης μπλοκάρει.

25' Σέντρα Σιμιτσή δοκάρι και άουτ.

30 Σουτ του Γκέτσι ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει

38' Από το λάθος που έγινε η μπάλα κατέληξε στον Λαζαρίδη. Ο νεαρός άσος του Εθνικού βρέθηκε απέναντι από τον Αθασόπουλο και σούταρε όμως ο νεαρό τερματοφύλακας έδιωξε.

41' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Ο Ζέλο με όμορφη ατομική ενέργεια έκοψε στο ύψος του πέναλτι και ο Ντινιωτάκης με πλασέ έκανε το 1-0.

46' Σουτ του Ντινιωτάκη ο Κατσούλης δύσκολα απομακρύνει.

49' Μεγάλη ευκαιρία γι τον Εθνικό. Ο Τριμμάτης κάνει αρχικά το σουτ ο Αθανασόπουλος απομακρύνει εντυπωσιακά και στην επαναφορά το σουτ του Λαζαρίδη καταλήγει στον τερματοφύλακα της Θύελλας που παραχωρεί κόρνερ.

55' Κόρνερ εκτελεί η Θύελλα με το Ζέλο να πιάνει την κεφαλιά και τον Κατσούλη να μπλοκάρει.

56΄Ο Αργυρίου κάνει το σουτ η μπάλα λίγο άουτ.

71' Σουτ του Αργυρίου η μπάλα στα σώματα.

77' Σουτ Ντάγκρα ο Αθανασόπουλος διώχνει σε κόρνερ. 

79 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ. Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ συνδυάστηκαν υπέροχα, με τον Αργυρίου να δίνει στον Ζέλο και ο τελευταίος έστρωσε έτοιμο γκολ στον Δημήτρη Βεζυρτζόγλου που δεν αστόχησε σε ανυπεράσπιστη εστία κάνοντας με πλασέ το 2-0.

83' Σουτ Ντάγκρα μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος.

85' Όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ του Αργυρίου η μπάλα άουτ. 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές) Αθανασόπουλος, Ερρίκος (83' Γελαδάρης), Μπουσάι, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Σιμιτσής, Ζέλο (82' Ράπτης), Πούτσι (66' Δήμος), Αργυρίου, Μαλάι, Ντινιωτάκης (64' Βεζυρτζόγλου)

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν) Κατσούλης, Νταούλιας (59' Παπαγεωργίου), Λώλος, Ευαγγέλου, Μουσταφίδης, Δημητρίου (26' λ.τ Τσιντώνης), Γκέτσι (73' λ.τρ. Ξαγοράρης), Παυλής (46' Ντάγκρας), Τριμμάτης, Λαζαρίδης, Σκεντεράϊ.

Το βίντεο του αγώνα


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35