social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τζαναβάρας: Οι παίκτες έκαναν ηρωική προσπάθεια-Στόχος μας το Κύπελλο

Τζαναβάρας: Οι παίκτες έκαναν ηρωική προσπάθεια-Στόχος μας το Κύπελλο

Μεγάλη σε έκταση σκορ σημείωσε ο Ερμής Κορυδαλλού την περασμένη Κυριακή αφού επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Ακράτητου.

Σίγουρα η νίκη μπορεί να μην φτάνει... βαθμολογικά για το σύλλογο του Πειραιά, ωστόσο, σε ακόμη ένα ματς αποδείχθηκε ότι η δουλειά του Σταύρου Τζαναβαρά δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη.

Παράλληλα, η νίκη έχει διπλό όφελος αφενός μεν γιατί θα δράσει καταλυτικά στο ψυχολογικό κομμάτι ενόψει της συνέχειας και αφετέρου γιατί ήρθε επί ενός αντιπάλου που παλεύει για την παραμονή και το τεχνικό επιτελείο του Ερμή είχε μόλις 11 παίκτες διαθέσιμους στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Σταύρος Τζαναβάρας αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Ήταν ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα, μπήκαμε στο γήπεδο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πιέσαμε από την αρχή ψηλά, παρά τις ελλείψεις που είχαμε. Στη διάθεση μας είχαμε μόλις 11 παίκτες λογω ασθενειών και τραυματισμών, ωστόσο τα παιδιά που αγωνίστηκαν έκαναν ηρωική προσπάθεια. Σε όλες τις φάσεις του αγώνα ήμασταν πάρα πολύ καλοί και ήμασταν αποτελεσματικοί στο γκολ κάτι που μας στοίχισε στα προηγούμενα ματς". 

Για τη συνέχεια που περιμένει την ομάδα, ο κ. Τζαναβάρας δήλωσε:

"Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Στόχος αποτελεί η διάκριση και για εμάς και για την ομάδα. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Όσον αφορά το στόχο του Κυπέλλου θέλουμε να προκριθούμε και να κατακτήσουμε το τρόπαιο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35