social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σε καθημερινή επικοινωνία Χαντές-Παπαϊωάννου με το ποδοσφαιρικό τμήμα

Σε καθημερινή επικοινωνία Χαντές-Παπαϊωάννου με το ποδοσφαιρικό τμήμα

Δεν υπάρχει ημέρα από την στιγμή που αποχώρησαν από τη Σαντορίνη όπου το τεχνικό επιτελείο της Θύελλας Καμαρίου δεν έχει επικοινωνήσει με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τόσο ο Βαγγέλης Χαντές όσο και ο γυμναστής, Χρήστος Παπαϊωάννου, καθημερινά βρίσκονται σε επικοινωνία με τους ποδοσφαιριστές προκειμένου οι πρώτοι να τους κατευθύνουν σχετικά με το ασκησιολόγιο που πρέπει να ακολουθήσουν αυτές τις ημέρες που το πρωτάθλημα βρίσκεται σε... παύση.

Ο κ. Χαντές μάλιστα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΦΩΣ" επιβεβαίωσε το παραπάνω λέγοντας: "Είμαστε σε επαφή με τα παιδιά που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και τους έχουμε πει να προσέχουν λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες. Το πρωτεύουν πράγμα είναι η υγεία του καθενός ξεχωριστά και των δικών του ανθρώπων και ελπίζουμε όλο αυτό να ξεπεραστεί σύντομα. Ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας όλες τις εξελίξεις σχετικά με το πρωτάθλημα. Γι αυτό και βρισκόμαστε σε επαφή με τους παίκτες ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε ενδεχόμενο".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35