social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λόης: «Είμαι λάτρης της υγείας όχι του χρήματος-Η υγεία μου θα κρίνει εάν είμαι στον Ηλυσιακό»

Λόης: «Είμαι λάτρης της υγείας όχι του χρήματος-Η υγεία μου θα κρίνει εάν είμαι στον Ηλυσιακό»

Ό,τι και να πούμε για τον Γιώργο Λόη και τα όσα έχει προσφέρει για τον Ηλυσιακό είναι λίγο.

Το πάθος του για την ιστορική ομάδα του Ζωγράφου είναι απερίγραπτο με τον ίδιο να δίνει το δικό του νόημα με τον δικό του τρόπο.

Ο ίδιος μίλησε στην σελίδα μας για αυτές τις δύσκολες ημέρες λέγοντας «Είναι δύσκολο το κομμάτι απλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε καθαρά τι ζητάμε. Ζητάμε το σώσιμο της οικονομίας της γης, ή το σώσιμο των ανθρώπων της γης. Σε αυτές τις περιπτώσεις είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε έναν από τους δυο δρόμους. Για εμένα προσωπικά, ο δρόμος που ακολούθησε και ακολούθησαν κάποια κράτη όπως είναι η Αγγλία, η Αμερική ήταν πάρα πολύ λανθασμένος. Γιατί αυτό, μας έφερε την εξάπλωση της νόσου. Το γνωρίζω ότι θα αποκτήσουμε αντισώματα εάν νοσήσουμε τόσοι πολλοί όμως θα θρηνήσουμε και θύματα. Κάποια στιγμή θα αποκτήσουμε ανοσία αλλά αυτή τη στιγμή θα πρέπει εμείς να την κατευθύνουμε. Για εμένα πρέπει να σωθεί ο πληθυσμός. Άλλοι βλέπουν το θέμα οικονομικά. Εγώ προσωπικά είμαι λάτρης της υγείας όχι του χρήματος. Α».

-Πως θα επηρεαστεί το ποδόσφαιρο;

«Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή ομολογουμένως τραβάει μια μεγάλη ανηφόρα και θα πρέπει να παρθούν τρομερά μέτρα. Τα μέτρα αυτά όμως δεν μπορούμε σήμερα να δούμε πως μπορούν να υλοποιηθούν σωστά στο μέλλον. Η άποψη μου η προσωπική είναι ότι όλες οι κατηγορίες θέλουν πλήρη αναδιάρθρωση και έχουμε κάνει πολλά λάθη στο κομμάτι αυτό. Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι προσπαθήσαμε να αντιγράψουμε άλλων χωρών πρωταθλήματα. Παράδειγμα η Superleague 2. Εμείς είμαστε μια χώρα που δεν αντέχει τέτοιου είδους πρωταθλήματα. Οικονομικά θέλετε, θεσμικά θέλετε. Νομίζω ότι η Β’ Εθνική θα πρέπει να γίνει σε δυο ομίλους, βόρειο και νότιο. Ο δε νότιος όμιλος πρέπει να ενισχυθει περισσότερο. Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός καθώς ο νότιος θα έχει θα δύσκολα οικονομικά προβλήματα λόγω της νησιωτικότητας. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε την πραγματικότητα. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να γίνει μια νέα αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών. Θα πρέπει να συγχωνευτεί η Superleague 2 με την Football League, να μείνει ως έχει η Γ’ Εθνική, να προβιβαστούν όσοι βγήκαν μαθηματικά πρωταθλητές έστω και αν γίνει μια παράβαση. Γιατί αυτή η παράβαση θα βελτιώσει το αύριο του αθλήματος. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στρωμένα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει πάση θυσία να κάνουμε αυτό που πρέπει στις μεγαλύτερες κατηγορίες και από εκεί και κάτω που ουσιαστικά είναι και ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού χρειάζεται περισσή σοφία αφού μείνουμε ως έχουμε σήμερα».

-Ένα σχόλιο για τον οργανισμό που λέγεται Ηλυσιακός…

«Ο Ηλυσιακός έχει πολλά προβλήματα διότι δεν είναι μόνο μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι ένας ολοκληρωμένος σύλλογος, με 11 ολυμπιακά αθλήματα, είναι αιμοδότης αυτών των κατηγοριών. Φέτος μάλιστα έγιναν και ορισμένα «παρατράγουδα» εις βάρος και ο λόγος είναι απλός, όμως δεν θέλω να προχωρήσω. Όταν ένας αθλητής τον φτιάχνει ο Ηλυσιακός, γίνεται πρωταθλητής και έρχεται μια μεγάλη ομάδα και τον αποκτάει, ο σύλλογος μένει έκπτωτος. Να σκεφτείτε ότι έφυγαν αθλητές και ο Ηλυσιακός δεν πήρε αυτό που του αναλογούσε. Εμείς είχαμε αθλητή για να φέρει ολυμπιακό μετάλλιο και μας τον πήρε άλλος σύλλογος. Μας ενδιαφέρει να αθλούμαι τη νεολαία και κάναμε τα «Στραβά μάτια» για τα υπόλοιπα».

-Που οφείλεται η άσχημη πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας;

«Η ποδοσφαιρική ομάδα φέτος δεν τα κατάφερε. Ήταν μια κακή χρονιά. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε σε καμία περίπτωση την φυγή της περσινής ομάδας. Δεν είναι εύκολο σε σύντομο χρονικό διάστημα και κάτω από αντίξοες συνθήκες να γίνει η αναζωογόνηση της ομάδας και μάλιστα κάτω από συνθήκες που θα της πω λείαν επιεικώς ανήθικες και ας μου κάνουν όποιες μηνύσεις όποιοι θέλουν. Όταν παρέδωσα δέκα στικάκια από αγώνες στην επιτροπή διαιτησίας μου είπαν ότι “έχεις δίκιο. Που ακούγονται αυτά τα πράγματα; Να αναφέρω περιπτώσεις; Είναι κρίμα. Δεν το προχωράω όμως όποιος θέλει ειμαι εδώ να τον αντιμετωπίσω.

Θα είστε του χρόνου στον Ηλυσιακό;
«Αυτό πρώτα θέμα θα το κρίνει η υγεία μου. Η ψυχή μου θα είναι στον Ηλυσιακό. Μακάρι να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Ηλυσιακός να χαράξει την πορεία του. Εγώ μέχρι σήμερα αγωνίζομαι για να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Αλλά δεν μπορεί να μιλήσω για το αύριο γιατί είμαι ηλικιωμένος».  

 

Υ.Γ. Δεν θα πρέπει να παραβλέψω την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, κ. Σαρλάνης, ο οποίος έδωσε όλο του το είναι για το σύλλογο.


Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε Γκίνη-Μπαρούτα η Ρόδος

Στην 13.00 το ΑΟ Πυλίου-Αιολικός

Οι διαιτητές στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35