social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άγιος Ιερόθεος: Ανανέωσε ο Σταυριανός και επισήμως

Άγιος Ιερόθεος: Ανανέωσε ο Σταυριανός και επισήμως

Με τον Ισίδωρο Σταυριανό θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Άγιος Ιερόθεος.

Ο νεαρός κόουτς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους "κιτρινόμαυρους" και θα βρίσκεται και την επόμενη περίοδο στον πάγκο των Περιστεριωτών.

Ασφαλώς το συγκεκριμένο γεγονός δεν αποτελεί είδηση αφού σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ γι αυτή την εξέλιξη.

Πάντως, η ομάδα στην ανακοίνωση της τονίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστοί οι συνεργάτες του κ. Σταυριανού όπως και το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο πρώην κόουτς των Αγίων Αναργύρων ανέλαβε τον Ιερόθεο στις 23/10 και μέτρησε σε 18 ματς  8 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ισοπαλίες.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επεκταση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ισίδωρο Σταυριανό.

Ο προπονητής της ομάδας μας στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της διοίκησης συμφώνησε προκειμένου να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία για δευτερη σεζόν και πλέον καλείται να προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις που απαιτεί ο σχεδιασμός.

Η δουλειά, η αφοσίωση και τα αποτελέσματα, οδήγησαν τους ανθρώπους της ομάδας σε αυτή τη κίνηση με τον κ. Σταυριανό να αποδέχεται την πρόταση.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστά τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν στο τεχνικό επιτελείο καθώς και το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ευχόμαστε στον κ. Σταυριανό καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35