social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καρπούζας: Ας μην ενοχλούν παίκτες της ΑΕ Μοσχάτου γιατί δεν είναι ελεύθεροι

Καρπούζας: Ας μην ενοχλούν παίκτες της ΑΕ Μοσχάτου γιατί δεν είναι ελεύθεροι

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο γενικός διευθυντής της ΑΕ Μοσχάτου, Αντώνης Καρπούζας, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook, εκφράζοντας, τον εκνευρισμό του για τις κινήσεις που κάνουν προπονητές διάφορων ομάδων.

Ο ίδιος θεωρεί ότι κακώς "ενοχλούν" ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μοσχάτου πιστεύοντας ότι αυτό δημιουργεί ίντριγκες και αντιπαλότητες πριν καν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά

Την τελευταία χρονική περίοδο έχουμε γίνει μάρτυρες μιάς θλιβερής πρακτικής που δεν τιμάει τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Παρακολουθούμε εμβρόντητοι αλλά όχι απαθείς, καθώς η υπομονή μας εξαντλείτε, με απρόβλεπτες αλλά δικαιολογημένες αντιδράσεις, προπονητές να υποκαθιστούν τις διοικήσεις των ομάδων τους και να επικοινωνούν άκριτα με παίκτες άλλων συλλόγων.... Αντιδεοντολογικό ανήθικο και πονηρό... Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες....καθώς ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο του Ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.... Εφιστώ λοιπόν καθόσον με αφορά την προσοχή σε "συναδέλφους προπονητές" , φίλους Προέδρους, Τεχνικούς Δντες, κυρίως τους νεόπλουτους που το χρήμα θολώνει την κρίση τους, ότι καλό θα είναι να ασχολούνται με τα του οίκου τους... Ας εστιάσουν στο πώς θα κρατήσουν τους παίχτες τους στην ομάδα τους και να μην ενοχλούν ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη ΑΕΜ και δεν είναι ελεύθεροι... Διότι θα βρεθούν προ εκπλήξεων και δεν θα είναι ευχάριστο αυτό για κανένα μας!!! Είναι κρίμα να δημιουργούν ίντριγκες και αντιπαλότητες κάποιοι χωρίς καν να έχει αρχίσει το πρωτάθλημα... Αν χρειαστεί θα γίνουμε συγκεκριμένοι και θα κατονομάσουμε τις κουμπάρες, τους γαμπρούς και τις προξενήτρες... Συνιστούμε σεμνότητα και μετριοπάθεια... Η αλαζονία φέρνει ιλίγγους ειδικά επάνω στο καλάμι... Γεν. Δντης ΑΕΜ Αντ. Καρπουζας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35