social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η απόφαση της ΕΠΟ που σφραγίζει την άνοδο των Καραβά και Ηλιούπολης

Η απόφαση της ΕΠΟ που σφραγίζει την άνοδο των Καραβά και Ηλιούπολης

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη μας έρχεται η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ να επιβεβαιώσει για δεύτερη φορά το ρεπορτάζ μας.

Αφού αναφέρει ότι εγκρίθηκε το πρακτικό της, προσθέτει ότι προβιβάζονται ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση από τις ιδρύτριες Ενώσεις.

Στην περίπτωση που στην Α' κατηγορίας μιας Ένωσης υπάρχουν δυο όμιλοι, το εισιτήριο για την Γ' Εθνική παίρνει η καλύτερη (σε συγκομιδή ή διαφορά γκολ) ομάδα.

Αναλυτικά, το κειμενο

Eνέκρινε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων, βάσει του οποίου προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική κατηγορία οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας, εφόσον το πρωτάθλημα τους διεξάγεται σε έναν όμιλο, ή η καλύτερη 2η ομάδα, εφόσον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους (άρθρο 20. παρ. 10 του ΚΑΠ). Αντιστοίχως, προβιβάζονται στη Γ' Εθνική και οι 2ες ομάδες των αντιστοίχων πρωταθλημάτων των ΕΠΣ Λάρισας και Αχαΐας, με βάση το κριτήριο ότι είναι οι μεγαλύτερες πληθυσμιακά Ενώσεις. Για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων την 1η Ιανουρίου 2000 κι εντεύθεν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35