social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντηση ΓΣ Ηλιούπολης στα δημοσιεύματα

Απάντηση ΓΣ Ηλιούπολης στα δημοσιεύματα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΓΣ Ηλιούπολης μέσω της οποίας απαντά σε δημοσίευμα ιστοσελίδας, κάνοντας λόγο για έλλειψη σωστής πληροφόρησης του αντίστοιχου μέσου.

Το δελτίο τύπου

Προς ΜΜΕ

Σε δηµοσίευµα στην ιστοσελίδα sportime.gr, την Κυριακή 28/6, γίνεται αναφορά στη νέα διοίκηση του Γ.Σ. Ηλιούπολης, γράφοντας, προφανώς λόγω έλλειψης σωστής πληροφόρησης, για καθοδήγηση και βασική χρηµατοδότηση από έναν επιχειρηµατία, γεγονός που είναι λανθασµένο.

Με βάση τα παραπάνω θα θέλαµε να ενηµερώσουµε, µε τον πιο υπεύθυνο τρόπο, ότι τη διοίκηση και την καθοδήγηση ασκεί η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία αποτελείται, µεταξύ άλλων, από τους κ. κ. Βλάχο Δηµήτρη, Μπίρλη Θανάση και Χάλκο Νίκο, επιφανείς ανθρώπους του επιχειρείν στην Ηλιούπολη, ενώ οικονοµικά η νέα αυτή προσπάθεια στηρίζεται συνολικά από µια πλειάδα διακεκριµένων επιχειρηµατιών, οι οποίοι δείχνοντας έµπρακτα την αγάπη τους για τον Γ.Σ.Η. ήρθαν κοντά, βάζοντας πολύ χρόνο και χρήµατα, προκειµένου να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι που έχουν τεθεί.

Επιδίωξη της νέας διοίκησης είναι η ποδοσφαιρική οµάδα του Γ.Σ. Ηλιούπολης όχι µόνο να πετύχει τους ποδοσφαιρικούς της στόχους, αλλά να αποτελέσει οµάδα πρότυπο στον τοµέα της οργάνωσης και λειτουργίας της, να φέρει τον υγιή φίλαθλο κόσµο στο γήπεδο και να αναδείξει το ποδόσφαιρο ως έναν χώρο που µπορεί και πρέπει να προσφέρει γενικότερα στην κοινωνία.

Με εκτίµηση

Η Διοικούσα Επιτροπή της οµάδας ποδοσφαίρου του Γ.Σ.Η

Βλάχος Δηµήτρης

Μπίρλης Θανάσης

Χάλκος Νίκος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35