social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην ΑΕ Μοσχάτου ο Μουρελάτος

Στην ΑΕ Μοσχάτου ο Μουρελάτος

Την επιστροφή του Άγγελου Μουρελάτου ανακοίνωσε η ΑΕ Μοσχάτου ενισχύοντας το δυναμικό της.

Αναλυτικά

H AE Mοσχάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αγγελο Μουρελάτο που επιστρέφει εκ νέου στην Οικογένεια μας.

Ενα “δικό” μας παιδί΄λοιπόν επιστρέφει στον σύλλογο μετά την πετυχημένη του θητεία σε Καλλιθέα και Χαραυγιακό. Ο Αγγελος που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, κυρίως ως αμυντικός χαφ, γεννήθηκε στις 16-4-2000 και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ατρομήτου Αθήνων, έχοντας και συμμετοχή στα “μικρά” τμήματα των Εθνικών ομάδων για να μετακομίσει το καλοκαίρι του 2017 στην ομάδα μας. Επόμενος σταθμός του πέρυσι το καλοκαίρι στην Καλλιθέα ,ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Χαραυγιακό. Καλωσορίζουμε εκ νέου τον Αγγελο στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία -δύναμη και επιτυχίες.

 

Οι πρώτες δηλώσεις του “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα με την οποία έκαναν τα πρώτα μου βήματα σε επίπεδο ανδρικό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν, ξέρω τι αντιπροσωπεύει το Μοσχάτο ,γνωρίζω τους στόχους και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο που είναι και ο καθρέφτης όλων. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία”.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35