social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη για ΠΑΟ Ρουφ, 2-0 τη Διάνα

Φιλική νίκη για ΠΑΟ Ρουφ, 2-0 τη Διάνα

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας έδωσαν ΠΑΟ Ρουφ και Διάνα σήμερα το απόγευμα με την Αούστρια να επικρατεί με 2-0 χάρη σε γκολ του Ματθαίου Σαχσανίδη και του Τσιάβου στο 87'.

Την ευκαιρία να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα είχαν οι δύο προπονητές, με το φιλικό να διεξάγεται στο γήπεδο του Ρουφ. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να πατούν καλά και είδαν τους Σαχσανίδη και Τσιάβο να πετυχαίνουν γκολ, ενώ η Διάνα έχασε πέναλτι με τον Κετσετζόγλου.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων 15 λεπτών του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχαμε μεγάλη φάση, όμως στο 60', ο Νομικός έκανε την σέντρα, ο Λερούτσος έπιασε το γυριστό αλλά ο Αναστασόπουλος για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, μπλόκαρε σταθερά. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Σαχσανίδης με όμορφο σουτ, άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟ Ρουφ. Στο 76', η Διάνα κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Κετσετζόγλου, όμως ο Καπακτσόγλου απομάκρυνε, διατηρώντας το μηδέν για την εστία των γηπεδούχων. Στο 87', ο Λερούτσος εκτέλεσε φάουλ, με τον Τσιάβο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του με προβολή. Έτσι, ο ΠΑΟ Ρουφ έφτασε σε μία νίκη που καταδεικνύει την καλή δουλειά που γίνεται ως τώρα στις προπονήσεις, με τη Διάνα να στέκεται καλά στο ματς και να έχει και αυτή τις δικές της στιγμές.

 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

6' το ματς είχε ξεκινήσει χωρίς τη μεγάλη φάση με τις δύο ομάδες να είναι επιφυλακτικές.

8 Σουτ Βεναρδου αουτ

21 Φάουλ Μητρόπουλου η μπάλα βρίσκει στο τοίχος και καταλήγει κόρνερ

30 Μετά απο λάθος του Τυρπου ο Κετσετζογλου έκανε την προβολή όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

38 Σουτ Τσαφταριδη η μπάλα αουτ

42 Σουτ Τσαφταριδη η μπάλα άουτ 

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

59 Σεντρα Νομικού γυριστο Λερουτσου ο Αναστασόπουλος μπλοκαρει.

61' 1-0 ΤΟ ΡΟΥΦ. Ο Σαχσανιδης με σουτ κάνει το 1-0 μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του Λερούτσου. 

72 Χωρίς τη μεγάλη φάση 

76 Κερδίζει πέναλτι η Διάνα Ηλιούπολης.

Ο Κετσετζογλου ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Καπακτσογλου απομάκρυνε.

86 ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΑ. Μετά από φάουλ ο Μπακογιάννης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι .

87' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΡΟΥΦ. Μετά από φάουλ του Λερούτσο, ο Τσιάβος με προβολή έκανε το 2-0. 

Έναρξη β' μέρους

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κουνάδης (39' Νικολιτσας 64 Καπακτσογλου)), Νομικός (60 Μαργαρίτης), Πιέτρι, Τριανταφύλλου (70 Κεραμας), Ανδρίκος (46' Μπένας), Τύρπος (46' Γεωργουδακης), Βενάρδος (63 Φειδαιος), Μητρόπουλος (46' Λερούτσος), Αποστολόπουλος (46' Καρελης (65' λ.τρ Ντακας), Νταουτάι (46' Υπο Δοκιμήν), Τσαφταρίδης (46' Σαχσανίδης).

rouf-pao.jpg

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Αναστασόπουλος (61 Μπετσκο) Δάρρας (63 Τσαγκάρης), Ποντικάκος (53 Δετορακης), Νίκολι Α. (61 Ζαν (72 Γκεγκαι)), Γιαννουλάκης, Ραϊσσης (46' Καζάκος Α.), Μπαρδάκης, Φάρος, Κετσετζόγλου, Χάλος (46 Νικολι Π.), Λεοντίου (53 Μπακογιάννης).

diana-endekada.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35