social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεμούδιασμα με επτάρα για τη Σαντορίνη 2020

Ξεμούδιασμα με επτάρα για τη Σαντορίνη 2020

Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου και ήταν το πρώτο στην ιστορία του, ο Α.Σ Σαντορίνης 2020 επικράτησε του Α.Ο Καρτεράδου με 0-7.

Ο αγώνας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να «ξεμουδιάσουν» οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων οι οποίες βρίσκονται ακόμα σε φάση προετοιμασίας.

Για την ιστορία, το 0-1 έγινε στο 3’, όταν έπειτα από κόρνερ του Φύτρου, ο Μπιρμπίλη πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και να καταλήγει στα δίχτυα του Κόντρα, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Στο 28’ ο Νικλητσιώτης απέφυγε τον αντίπαλο πορτιέρο και σε κενή εστία έγραψε το 0-2, ενώ στο 36’ ο Φύτρος με έξυπνη λόμπα έκανε το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα ο Καραμποΐκης με σουτ έκανε το 0-4 και στο 43’ ο Γιουκούδης διαμόρφωσε το 0-5. Στο 53’ ο Μαναριώτης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-6, ενώ το τελικό 0-7 σημείωσε ο Καραμποΐκης στο 83´ με κοντινή προβολή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βάιλας, με βοηθούς τους κ.κ Νάκκα και Μανωλάρι.

Συνθέσεις:
Α.Ο Καρτεράδος (Στάθης Φίλων): Κόντρα, Φέκας, Κουλόλι, Χατζηλαζαρίδης, Κουλόλι, Γεροντάκης, Νομικός, Κουρπέτης, Αρβανίτης, Ντούρο, Προβατόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τριαντάφυλλος, Φίλων, Χριστόπουλος, Καραμολέγκος και Νομικός

Α.Σ Σαντορίνης 2020(Νίκος Παντέλης): Τσουκαλάς, Παπαγεωργίου, Χούσα, Λαμπρόπουλος, Λούκα, Μπιρμπίλη, Μαλάι, Φύτρος, Καραμποΐκης, Νικλητσιώτης Γιουκούδης.

Στο Β´ μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαζαχαρίας, Μαναριώτης, Ντινιωτάκης, Κωστόπουλος, Πούτσι, Πέτρου, Ερρίκος, Βαμβακούσης, Ιβανίδης και Καράμπελας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35