social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η Κηφισιά στην Superleague 2 που νίκησε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Η Κηφισιά στην Superleague 2 που νίκησε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Η Κηφισιά δικαίωσε όλους όσους πίστευαν ότι αποτελει την καλύτερη ομάδα στην Γ' Εθνική αφού επικράτησε με 1-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη και πήρε το εισιτήριο που οδηγέι στην Superleague 2 αφήνοντας στην Γ' Εθνική τους Νεοσμυρνιώτες.

Χάρη στο «χρυσό» τέρμα του Τετέι η Κηφισιά επικράτησε με 1-0 στη Νέα Σμύρνη και πανηγύρισε την πολυπόθητη άνοδο στη Super League 2 παρέα με τον Ηρόδοτο, αφήνοντας τον Πανιώνιο στην Γ’ Εθνική! Ήταν ένα ντέρμπι με τα όλα του (φάσεις, πάθος, εντάσεις), το οποίο πήρε η ομάδα του Νίκου Κούστα και προβιβάστηκε δικαιότατα στη δεύτερη κατηγορία. Μάλιστα, στο «αντίο» του Γιάννη Κοντοέ από τα γήπεδα.
Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» ήταν και μοιραίος, καθώς στο 62’ έχασε τον έλεγχο της μπάλας, ο Τετέι επωφελήθηκε και μπήκε στην περιοχή, πλασάροντας υπό πίεση τον Στουρνάρα για το ιστορικό 1-0. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε με ευθύνη των φιλοξενούμενων. Επίσης, η κούραση ήταν τεράστια για όλους, ενώ οι γηπεδούχοι δεν άντεχαν το βάρος του σκορ που «έσβηνε» το μεγάλο όνειρό τους.
Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να ήταν οδηγοί του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα στο 42’, όταν ο Πίσπας αστόχησε από πολύ κοντά σε τετ α τετ με τον Μιχελή έπειτα από γύρισμα του Μούντριχα. Νωρίτερα και στο 23’ ο Στουρνάρας και το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησαν την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζέλο που πήγαινε μέσα «καρφωτά».

Ο Μιχελής φώναξε «παρών» και στο 14’ ενάντια στον Πίσπα πάλι, ενώ ένιωσε την απειλή των Νίνο και Γροντή στο 52’ και το 55’ αντίστοιχα. Οι αλλαγές τόνωσαν την Κηφισιά μετά το 56’ και στο 62’ ήλθε το γκολ του Τετέι. Ούτε ο Κοντοές στο 67’, ούτε ο Αργυρίου στο 83’ βρήκαν στόχο. 

Αρκετή δουλειά για τον διαιτητή Κατσικογιάννη και την ομάδα του που κλήθηκαν να διαχειριστούν μαρκαρίσματα, αλλά και μια ένταση των παικτών στο πρώτο μέρος για ένα fair play με κίτρινες κάρτες.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατσικογιάννης Αλ. (Ηπείρου), Βεργέτης Δ. (Αργολίδας) – Γουρνιάς Θ. (Αν. Αττικής), Λεμπέσης Π. (4ος, Πειραιά).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (11’ λ.τρ. Ζάχι), Ζούλιας (67’ Αργυρίου), Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο, Πίσπας, Λιούμης (60’ Σταμάτης), Γροντής, Μούντριχας (67’ λ.τρ. Μακρίδης).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Παπαγγελής, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Παυλάκης, Παπασάββας (78’ λ.τρ. Καμινιώτης), Ποζατζίδης, Ζέλο (56’ Τζέλη), Κρητικός, Τετέι (83’ Διονέλλης), Καλλέργης (56’ Κοντογιάννης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35