social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασταμάτητη η Ρόδος 2-5 τον ΑΟ Υπάτου

Ασταμάτητη η Ρόδος 2-5 τον ΑΟ Υπάτου

 Mε κορυφαίο τον Αντώνη Γιόνδη, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, η Ρόδος επικράτησε εκτός έδρας με το εμφατικό 2-5 του ΑΟ Υπάτου για την 18η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μαρτσάκης και Μπουντόπουλος.

Το ματς:
Τα "ελάφια" ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και στο 10' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με "δράστη" τον Γιόνδη, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπουντόπουλος τροφοδότησε τον Μαρτσάκη και ο τελευταίος με πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες του στην αναμέτρηση, ο ΑΟ Υπάτου μείωσε το σκορ στο 40' με τον Νικολόπουλο, όμως τα πολλά λάθη της άμυνας των γηπεδούχων, έδωσαν την ευκαιρία στον Γιόνδη να πετύχει το 1-3, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο ΑΟ Υπάτου είχε καλύτερη κυκλοφορία σε σχέσης με το πρώτο ημίχρονο και στο 55' κατάφερε να μειώσει εκ' νέου με σκόρερ τον Ποτουρίδη. Η Ρόδος επιβεβαίωσε τον τίτλο του μεγάλου φαβορί και στο 64' "κλείδωσε" το τρίποντο, όταν ο Δελαπόρτας με σέντρα βρήκε τον Γιόνδη και ο υψηλόσωμος επιθετκός της Ρόδου, σημείωσε το 2-4. Το τελικό 2-5, διαμόρφωσε στο 90+3 ο Μπουντόπουλος.

MVP
Eξαιτική παρουσία (μία ακόμα) από τον Αντώνη Γιόνδη, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και έδειξε βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Στο ύψος του
Ένα ακόμα πολύ καλό παιχνίδι από τον Στέφανο Μαρτσάκη, ο οποίος δείχνει με το "καλημέρα" πως θα αποτελέσει σημαντικό "γρανάζι στην μηχανή" του Κώστα Βελιτζέλου.

Διαιτησία
Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Βοηθοί: Aραβίδης (Αθηνών), Μητράκος (Αθηνών)

Οι συνθέσεις:
ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης, Μπουζούρας, Οικονομόπουλος, Βασιλείου, Βασιλέρης, Γκούμας, Δέδες, Μίλλς, Νικολόπουλος, Ποτουρίδης, Σπηλιώτης.

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος):Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας (65' Νικολόπουλος), Κανταρτζής, Σουλάι, Μισέλ, Μαρτσάκης (52' Δελαπόρτας), Γκίνης, Γιόνδης (85' Παπαδόπουλος), Μπουντόπουλος, Χασομέρης.

πηγή: xxsports.org


Σχετικά άρθρα

Κηφισιά: Αναμένουμε την απόφαση της Διοικητικής Αρχής για την ημερομηνία έναρξης

Ματέα: Πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι θα τα καταφέρουμε (vid)

Οι διαιτητές της 28ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35