social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χάνει έδαφος για την παραμονή η Αρτάκη 0-0 με την Θύελλα Ραφήνας

Χάνει έδαφος για την παραμονή η Αρτάκη 0-0 με την Θύελλα Ραφήνας

 Μια πολύ χλωμή Αρτάκη παραχώρησε λευκή ισοπαλία (0-0) στη Θύελλα Ραφήνας κι έκανε πιο ...χλωμό το τοπίο της παραμονής, αφού έμεινε πίσω από τη ζώνη σωτηρίας 5 βαθμούς. Ομως, ο ΑΟΝΑ έχει ένα αρκετά καλό πρόγραμμα, φαινομενικά τουλάχιστον, κι αν το εκμεταλλευτεί μπορεί να σώσει την παρτίδα...

Πάντως, με εμφανίσεις σαν τη σημερινή, όπου δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία, δεν ...πάει πουθενά.

Μέτριο ήταν το θέαμα στο πρώτο 20λεπτο. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει χώρους και οι τερματοφύλακες ήταν απλοί θεατές.

Στο 23’ απειλητικοί φάνηκαν οι φιλοξενούμενοι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Κανελλοπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή του ΑΟΝΑ κι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά σουτ.

Ο ΑΟΝΑ συνέχισε να ...ψάχνεται και δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν συνεχώς σε όλο το γήπεδο και οι γηπεδούχοι αναγκαζόντουσαν σε πολλές λανθασμένες ενέργειες.

Ουτε και η δεξιά πλευρά που δημιουργούσε προβλήματα σε προηγούμενα ματς με τις διεισδύσεις των Τσίγκα και Χατζηστάμου μπόρεσε να τα κατάφέρει και το ημίχρονο τελείωσε χωρίς ούτε μια φορά ο ΑΟΝΑ να ...τρομάξει την αντίπαλη άμυνα.

Αντιθετα, η Θύελλα σε μια αναμπουμπούλα στην άμυνα, στο 31', ο Ντάσκας σούταρε προς την εστία, η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικών και την μπλόκαρε τελικά ο Ναβροζίδης.

Στο β´ ημίχρονο η Αρτάκη μπήκε πιο ορεξάτη, αλλά πάλι δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό, ενώ οι κακές επιλογές στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της στη συνέχεια όλο και ανέβαζαν το άγχος και τη νευρικότητα.

Στα τελευταία λεπτά προωθήθηκαν και οι Καραμπάς, Μπελίτσος σε εκτελέσεις φάουλ , αλλά οι δυο υψηλόσωμοι κεντρικοί αμυντικοί των αντιπάλων (Γεωργόπουλος και Σαντικου) δεν νικήθηκαν κι έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΑΡΤΑΚΗ: Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελιτσος, Καραμπάς, Μαυρόπουλος, Τσίγκας, Ντελέκος, Σπανός, Ντάμπος (83' Ζαχαρόπουλος), Πατερίτσας (60' Τσουτσης).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Φύτρος, Μανδύλης, Γεωργόπουλος, Σαντικου, Γεραγωτέλης, Χαλακτίδης (87' Ζέκιο), Ντόσκας, (60´ Μπουντακης), Κανελλόπουλος (66´ Ματσαδες), Δημητρίου, Σουλτανίδης (83' Τσάκωνας)

πηγή: egnomi.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35