social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χατζηαλέξης: Μπορούσαμε ψηλότερα

Χατζηαλέξης: Μπορούσαμε ψηλότερα

Σίγουρα ο Παλληνιακός ξεκίνησε τη σεζόν με χαμηλούς τόνους αφού οι αρκετές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ του δεν του επέτρεπαν να βάζει υψηλά τον πήχη.

Παρ' όλα αυτά η δουλειά που γίνεται στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής δείχνει ότι αποφέρει καρπούς παρότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου η ομάδα έκανε μεταγραφές.

Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη την περασμένη Κυριακή πέρασε... αέρα από την Κόρινθο επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας, με τον έμπειρο προπονητή να σχολιάζει την πορεία του συλλόγου λέγοντας

Μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Μπορούσαμε να βρισκόμαστε ψηλότερα όμως είμαι ευχαριστημένος από τα τελευταία παιχνίδια, αφού δείχνουμε τον πραγματικό μας εαυτό και θα δείξουμε περισσότερα πράγματα. Σιγά-σιγά τα παιδιά αρχίζουν και βρίσκονται, μπαίνουν στη δική μου φιλοσοφία και με την μεταγραφική ενίσχυση θα είμαστε ακόμη πιο καλοί''.

Φιλικό με Αιγάλεω τη Δευτέρα

Όσον αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα, για το σαββατοκύριακο έχει δοθεί ρεπό στο ποδοσφαιρικό τμήμα ως επιβράβευση για τη νίκη στην Κόρινθο ενώ την Δευτέρα στις 18.00 θα γίνει φιλικό με τον Αιγάλεω στην Παλλήνη.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Βλάχος που θα επιστρέψει μετά το νέο έτος σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ οι Κώτσι και Μπαμίχας μπήκαν κανονικά.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35