social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διακοφώτης: «Πλάνο με 14 αγώνες στην Γ΄Εθνική - Έτσι θα διεξαχθούν τα τεστ»

Διακοφώτης: «Πλάνο με 14 αγώνες στην Γ΄Εθνική - Έτσι θα διεξαχθούν τα τεστ»

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, επιβεβαίωσε τα όσα διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το Metrosport.gr αναφορικά με τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ ανέλυσε και κάτω από ποιες συνθήκες θα μπορούσε να γίνει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:
Αρχικά ανέφερε: «Έγινε μία πρώτη συζήτηση με την ΕΠΟ να προτείνει έναρξη στης 28 Μαρτίου. Όσες ομάδες αποχωρήσουν οικειοθελώς δεν θα έχουν κυρώσεις απλά θα πρέπει αναγκαστικά να υποβιβαστούν στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Μία συζήτηση που είχα με τον κύριο Μαυρωτά είναι να γλυτώσουν οι ομάδες το κόστος από τα τεστ κατά του κορωνοϊού με το κόστος να το αναλαμβάνει η Γ.Γ.Α και το κράτος».

Για το πως θα μπορούσε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα: «Το πλάνο θα είναι 12 με 14 αγώνες για τη Γ΄Εθνική και θα φανεί από το ποιες ομάδες θα θελήσουν να αποχωρήσουν αλλά και να παραμείνουν στην κατηγορία. Αν για παράδειγμα αποχωρήσουν ένας μεγάλος αριθμός σωματείων θα φτιαχτεί έτσι η φόρμουλα ώστε να υπάρξει κανονικά η διεξαγωγή των αγώνων χωρίς κανένα πρόβλημα».

Για τις εκλογές πρόσθεσε: «Οι εκλογές θα γίνουν στις 27/3 και από τις εξελίξεις στην Ελλάδα αναφορικά με τον κορωνοϊό θα φανεί αν θα γίνει δια ζώσης ή μέσω διαδυκτιακής ψήφου».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35