social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive: Διπλό... χτύπημα με Μακρίδη και Κούντου ο Εθνικός Πειραιά

Θέμα soccerlive: Διπλό... χτύπημα με Μακρίδη και Κούντου ο Εθνικός Πειραιά

Αποτέλεσε πέρυσι τον μεγάλο πρωταγωνιστή στην πορεία του Ηρακλείου αφού με τα γκολ του βοήθησε την ομάδα των βορείων προαστίων να πραγματοποιήσει μια αρκετά καλή πορεία στην Α' ΕΠΣΑ.

Ο Νίκος Μακρίδης όχι απλά ήταν το βαρύ πυροβολικό των νερατζούρι, αλλά φρόντιζε με κάθε του ευκαιρία να πιστοποιεί ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας δεινός σκόρερ.

Πριν από μερικές ημέρες, αποδεσμεύτηκε από το Ηράκλειο, παρ' όλα αυτά, δεν άργησε να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Παρότι δέχτηκε προτάσεις από ομάδες εθνικών κατηγορίων εκείνος επέλεξε τον ιστορικό Εθνικό Πειραιά

Ο σπουδαίος επιθετικός είπε το ναι στην ομάδα και από εδώ και στο εξής θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Μουράτ Σεροπιάν, καθώς με προσωπικές ενέργειες οι κ.κ. Κουλούρης-Κουτσοποδιώτης τον ένταξαν στο δυναμικό του συλλόγου.

Πρόπερσι σε 8 συμμετοχές ο Μακρίδης πέτυχε 7 γκολ στον Ιεροθεο έχοντας σημαντική συμβολή ενώ προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ένωση Ερμιονίδας, ο Αργοναύτης Νέας Κίου, ο Παναργειακός, ο Πανηλειακός, η Καλλονή και η ΑΕ Κρανιδίου. 

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο αμυντικός μέσος Λουσιέν Κούντου.

Ο γεννημένος στην Ακτή Ελεφαντοστού στις 3/9/1993 φέτος άνηκε στη Νέα Ιωνία ενω την περσινή χρονιά κατέκτησε τον τίτλο με τη φανέλα του Χαραυγιακού στην Α' ΕΠΣΑ κάτι που σημαίνει ότι συνδέει την πορεία του με τη λέξη πρωταθλητισμός. Ο "Λου" μεταξύ άλλων έχει πανηγυρίσει άνοδο από την Α' ΕΠΣΑ στην Γ' Εθνική με τη φανέλα του Ιερόθεου, καθώς και με εκείνη του Κερατσινίου για το πρωτάθλημα του Πειραιά. Έχει κάνει πρωταθλητισμό παράλληλα με τη φανέλα της Δόξας Βύρωνος και του Ηρακλή Ψαχνών ενώ έχει φορέσει τα χρώματα του Νέστου Χρυσούπολης όπου έπαιξε μπαράζ για την άνοδο στην Football League καθώς και της Δόξας Βύρωνος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35