social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεσολόγγης: Η συνέχεια και η αφοσίωση θα κρίνουν το στόχο

Μεσολόγγης: Η συνέχεια και η αφοσίωση θα κρίνουν το στόχο

Στην Θύελλα Ραφήνας μόνο ικανοποίηση θα πρέπει να επικρατεί από την πορεία της ομάδας με την μέχρι τώρα πορεία.

Βέβαια οι πράσινοι εάν ήταν πιο προσεκτικοί σε αρκετά ματς θα μπορούσαν να είχαν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη οι πράσινοι θα απολαύσουν την Χριστουγενιάτικη άδεια ενώ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή, αφού το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό στη Νέα Μάκρη με την Μάχη Μαραθώνα στις 15.00.

Όσον αφορά τους τραυματίες εκτός παραμένει ο Ζέκιο όπως και ο Ντόσκας που βρίσκεται στην γενέτειρα του την Ξάνθη.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Μεσολόγγη ο οποιος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία λέγοντας

"Η ομάδα έχε ξεκινήσει μια χρονιά όπως έχουμε ξαναπει με μεγάλο πρόβλημα. Αυτό δεν είναι άλλο από το γηπεδικό. Αλλού κάνουμε προπόνηση και αλλού παίζουμε τα παιχνίδια, συν ότι στερηθήκαμε αρκετά παιδιά από τραυματισμούς .Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και εάν σε μερικά παιχνίδια ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί θα είχαμε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και θα είχαμε πλασαριστεί σε καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Παρ' όλα αυτά είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο πολλές ομάδες έχουν διαφορά μια με δυο νίκες και θέλει πάρα πολύ προσοχή μέχρι το τέλος για να μπορέσουμε να βρεθούμε σε θέσεις που εξασφαλίζουν τη σωτηρία".

Τι σας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στον 6ο όμιλο;

"Το γεγονός ότι είναι διαφορετικός από πέρυσι. Υπάρχουν ισορροπημένες ομάδες αφού οποιωσδήποτε μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε ανάλογα με την ημέρα που θα βρεθεί".

-Για το εάν θεωρεί ότι το μεγάλο φαβορί παραμένει η Ρόδος, ο κ. Μεσολόγγης δήλωσε;

"Σίγουρα το μεγάλο φαβορί από την αρχή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα είναι η Ρόδος αλλά βλέπουμε και την Μαρκό που έχει πετύχει μεγάλα αποτελέσματα και διαθέτει πολύ καλό σύνολο και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους".

-Θεωρείτε ότι θα καταφέρουν όλες οι ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ να πετύχουν τους στόχους τους σε αυτό τον απαιτητικό Όμιλο;

"Είναι αυτό που σας είπα και προηγουμένως. Θα κριθούν πολλά στις λεπτομέρειες, στην οργάνωση που έχουν οι ομάδες ενώ σημαντικό βαθμό παίζει και η οικονομική δυνατότητα που δείχνει κάθε σύλλογος αλλά και η συνέπεια. Εάν γίνουν αυτά τότε η κάθε ομάδα ψυχί και σώματι θα είναι αφοσιωμένη στο στόχο. Θα εξαρτηθεί λοιπόν και αυτό τον παράγοντα".

Στον επίλογο του ο Νίκος Μεσολόγγης έδωσε τη δική του ευχή:

"Εύχομαι σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές φιλάθλους υγεία και υπομονή στην κάθε ομάδα ώστε να εκπληρώσει τους στόχους της". 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35