social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το... δεξί ο Ηρόδοτος, 1-0 τον Πανιώνιο

Με το... δεξί ο Ηρόδοτος, 1-0 τον Πανιώνιο

Ο Ηρόδοτος έριξε την… μπαλοθιά του, επικρατώντας με 1-0 του Πανιωνίου στην Νέα Αλικαρνασσό, στην πρεμιέρα του ειδικού πρωταθλήματος που θα δώσει τα δύο τελευταία εισιτήρια για τη νεοσύστατη Super League 2 από την Γ’ Εθνική.


Κάτω από αντίξοες συνθήκες ελέω και του καύσωνα που κυριαρχεί στη χώρα μας, οι ποδοσφαιριστές κατέλαβαν τεράστια προσπάθεια και μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο προσέφεραν και θέαμα. Η τακτική, όμως, κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα, με τον ρυθμό να ανεβαίνει ύστερα από το τέρμα του Γιάννη Κοιλιάρα στο 64’.
Οι «κυανέρυθροι» δεν απομάκρυναν σωστά ένα γέμισμα, ο Αργκιλέσι σούταρε και ενώ η μπάλα πήγαινε άουτ, ο έμπειρος μπακ και αδερφός του Δημήτρη «πετάχτηκε» στην πλάτη όλων και πλάσαρε τον Στουρνάρα για το «χρυσό», όπως αποδείχθηκε, 1-0 στην Κρήτη!

Νωρίτερα, ο Νίνο απείλησε στο 51’ με ωραίο σουτ που μπλόκαρε ο Γεωργίου, ενώ στο 66’ ο Μπρέγκου δοκίμασε έξω από την περιοχή. Οι «κυανόλευκοι», πάντως, είχαν τις ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα με τον Ποτουρίδη στο 67’ να σπαταλά ανεπανάληπτο τετ α τετ πάνω στον Στουρνάρα και τον Γκίνη να σουτάρει όμορφα στο 73’, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το «Γ» της εστίας, «διατηρώντας» το 1-0.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαμούρης Αλ. (Πειραιά), Κωνστάντιος Κ. (Ευβοίας) - Φραγκιαδάκης Γ. (Λασιθίου), Μόσχου Δ. (4ος, Λασιθίου).
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Γεωργίου, Καρυωτάκης (59’ Γαρυφαλλάκης), Κοιλιάρας Γ., Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Αργκιλέσι, Κοιλιάρας Δ. (90+1’ Κοντογιάννης), Ποτουρίδης (70’ Κασαπάκης), Κίσσας (70’ Καλαμιώτης), Γκίνη (90+1’ Δασκαλάκης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας (61’ Ζάχι), Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (72’ Μακρίδης), Πίσπας, Λιούμης (46’ Σταμάτης), Γροντής, Μούντριχας (83’ Δρίτσας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35