social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τριπλό μπαμ στην Προοδευτική με Τσαφταρίδη, Βοσνακίδη-Μακρυγιάννη

Τριπλό μπαμ στην Προοδευτική με Τσαφταρίδη, Βοσνακίδη-Μακρυγιάννη

Μεθοδικά η Προοδευτική ενώνει τα κομμάτια στο παζλ του έψμυχου δυναμικού.

Η ιστορική ομάδα και η διοίκηση της χωρίς πολλά λόγια αλλά με σωστό προγραμματισμό βαδίζουν προς την ολοκλήρωση του σχεδιασμού με το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση μέσα από μια αρμονική συνεργασία να κλείνουν ένα ένα τα θέματα του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Στο πλαίσιο αυτό, οι "Βυσσινί" ήρθαν σε συμφωνια με τρεις σπουδαίους ποδοσφαιριστές ανοίγωντας το χωρό των μεταγραφών.

Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Αρναούτη θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο 31χρονος ακραίος μπακ-χαφ Γιώργος Τσαφταρίδης.

Ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής έχοντας κάνει πρωταθλητισμό τα τελευταία χρόνια τα βρήκε σε όλα με την Προο και επιστρέφει μετά από έξι σεζόν.

Μεταξύ άλλων ο Τσάφτα έχει περάσει από Παναχαϊκή, Δόξα Βύρωνος, Χαραυγιακό, Αιγάλεω, ΠΑΟ Ρουφ και πολλές άλλες ομάδες με μεγάλη επιτυχία.

Το δεύτερο μεγάλο μπαμ ακούει στο όνομα Δημήτρης Βοσνακίδης.

Το νέο απόκτημα των Πειραιωτών, πέρσι αγωνίζονταν στον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Πανθρακικό, Μπάρι, Σαβόια, Ζάκυνθο, Ηρακλή, Σπάρτη, Ολυμπιακό Βόλου.

Η τρίτη προσθήκη είναι του ικανότατου εξτρέμ Παύλου Μακρυγιάννη με μακρά θητεία σε ομάδες της Αθήνας.

Υπενθυμίζουμε πως ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αχαρναϊκό, κάνοντας ντεμπούτο στο Κύπελλο Ελλάδας σε ηλικία μόλις 17 ετών. Ακολούθησε η μεταγραφή στην ομάδα του Τηλυκράτη, με τον παίκτη να μεταπηδά στη συνέχεια στον Αχέροντα Καναλακίου. Έπειτα αγωνίστηκε για τον Εθνικό Πειραιά και την Καλλιθέα, προτού καταλήξει, στα μέσα της περσινής αγωνιστικής περιόδου να φορέσει τη φανέλα της Καλλιθέας.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35