social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive Ι Ένας πρωταθλητής στην Προοδευτική

Θέμα soccerlive Ι Ένας πρωταθλητής στην Προοδευτική

Η Προοδευτική συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα τους χιλιάδες φίλους της με τις εμφανίσεις στα φιλικά, ωστόσο, η διοίκηση δεν σταματάει να ανεβάζει το επίπεδο του συλλόγου.

Απόδειξη αποτελούν οι μεταγραφικές της κινήσεις με τον πρόεδρο, Αντώνη Αραβαντινό να κάνει πράξη τα όσα είχε δηλώσει όταν ανέλαβε τις τύχες της ομάδας, ότι δηλαδή σκοπός αποτελεί η δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου.

Στο πλαίσιο αυτό σύμφωνα με το soccerlive.gr, η Προο ήρθε σε συμφωνία με τον περσινό πρωταθλητή με τη φανέλα του Πανιώνιου, Στέλιο Μακρίδη. Πρόκειται για μεσοεπιθετικό με κύρια χαρακτηριστικό την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του, μετά τον Ιστορικό, ήταν η Μαρκό ενώ πρόπερσι αγωνίστηκε στον Ιωνικό όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Superleague 2. O 29 χρονος άσος έχει περάσει από Σούρμενα, Φωστήρα, Κέρκυρα, ΟΦΗ, Κηφισιά, Καραϊσκάκη, Τρίκαλα, έχοντας σημαντική εμπειρία και πλούσιες παραστάσεις απο επαγγελματικές κατηγορίες. Συνολικά μετρά 79 εμφανίσεις στη Football League, έχοντας συνολικά 2 γκολ και 7 ασίστ, καθώς έχει συμμετάσχει και σε 10 αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έχει βρεθεί και στη Σούπερλιγκα με την Κέρκυρα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35