social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακράτητος: Κύριε Κάζα, κύριε Κατσαρέ και κυρία Λαμπροπούλου ασχοληθείτε καλύτερα με την ιατρική

Ακράτητος: Κύριε Κάζα, κύριε Κατσαρέ και κυρία Λαμπροπούλου ασχοληθείτε καλύτερα με την ιατρική

Αφήσαμε να περάσει η χθεσινή μέρα ώστε να ηρεμήσουμε (όσο μπορούμε) και να μιλήσουμε για την απαράδεκτη διαιτητική τριάδα του χθεσινού αγώνα με τον Ερμή με όσο πιο ήπια λόγια γίνεται.


Ας ξεκινήσουμε όμως πρώτα ποδοσφαιρικά λέγοντας ότι στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, ο Ακράτητος, ο οποίος έχασε τουλάχιστον 3 κλασικές ευκαιρίες για γκολ σε αντίθεση με τον Ερμή που στην μοναδική στιγμή που είχε έκανε και το γκολ με το οποίο προηγήθηκε.
Και ερχόμαστε στο δεύτερο ημίχρονο και εκεί που λέμε θα το γυρίσουμε το ματς και εύκολα, ισοφαρίζουμε σε 1-1 με τον Καριατλή και η επόπτης όχι μόνο έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι που βλέπει και τυφλός το οποίο προηγείται πάνω στον Μάκρα, αλλά τρέχει προς την σέντρα μαζί με τον διαιτητή και ξαφνικά θυμάται μετά από 3 λεπτά και ενώ όλοι έχουν πάει στο κέντρο του γηπέδου ότι ο σκόρερ είναι οφσάιντ(καλύπτεται καθαρά από το 2 του Ερμή) ακυρώνοντας το γκολ.
(Μήπως συμβουλεύτηκε το VAR? Εδώ γελάμε)
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Λέμε δεν μπορεί έχουμε χρόνο. Γελαστήκαμε.
Ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Αμέσως μετά από 5 λεπτά ο επιθετικός μας φεύγοντας στην αντεπίθεση, πάλι η συγκεκριμένη κυρία και ενώ είναι στην ίδια ευθεία με τον παίκτη μας βλέπει οφσάιντ ενώ καλύπτεται καθαρά από το 4 του Ερμή για τουλάχιστον ένα μέτρο.
Και το έγκλημα ολοκληρώνεται όταν ο διαιτητής κατακυρώνει το δεύτερο γκολ του Ερμή σε μια φάση που η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή του τέρματος(χαρακτηριστικά ο παίκτης του Ερμή που είναι δίπλα στον αμυντικό μας που διώχνει την μπάλα δεν πανηγυρίζει παρά μόνο όταν ο επόπτης πάει στην σέντρα).
Σκορ 2-0 και πλέον οι ποδοσφαιριστές μας χωρίς αλλά ψυχικά αποθέματα δέχθηκαν αλλά 2 γκολ γνωρίζοντας την πιο βαριά ήττα της φετινής σεζόν από τον ουραγό της βαθμολογίας.
Κάποιοι δεν θέλουν τον ΑΚΡΑΤΗΤΟ στην Γ Εθνική.
Κύριε Κάζα, κύριε Κατσαρέ κ κυρία Λαμπροπούλου καλύτερα θα ήταν να παρατήσετε το ποδόσφαιρο και να ασχοληθείτε με την ιατρική.
Αποδείξατε ότι ξέρετε από χειρουργεία.
Ντροπή σας.
Το βίντεο στην διάθεση σας σύντομα.
ΥΓ. ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35