social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιώλης: Τον πρώτο λόγο ο Αήττητος

Τσιώλης: Τον πρώτο λόγο ο Αήττητος

Με αφορμή τη συμπλήρωση δυο μηνών από την ημέρα που σταμάτησε το πρωτάθλημα, ο προπονητής του Αήττητου Βαγγέλης Τσιώλης έκανε την εξής δήλωσε

Με αφορμή την συμπλήρωση 2 μηνών από την ημέρα που διακόπηκε το πρωτάθλημα θα ήθελα να τοποθετηθώ σχετικά με την φετινή πορεία την ομάδας μας κάνοντας εναν απολογισμό καθώς και την επόμενη μέρα.

Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για τον σύλλογο καθώς αλλάξανε πολλά και έπρεπε να δημιουργηθεί μια ομάδα από την αρχή. Ο αρχικός στόχος ήταν η ομάδα να μείνει στη κατηγορία, να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστες και να βάλει τις βάσεις για τις επόμενες χρονιές πάντα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας .

Ερχόμενος τέλη Οκτωβρίου στον Αήττητο η ομάδα βρισκόταν στην 9 θέση της βαθμολογίας και με πρόγραμμα μπροστά της 5 παιχνιδιών εκτός και ενός στην έδρα μας (.Ν.Μακρη ). Καταφέραμε όμως να ανταποκριθούμε με όπλο την καθημερινή δουλειά ,την εμπιστοσύνη και την χημεία που είχαμε σαν τεχνικό team και ποδοσφαιριστές.

Πετύχαμε μεγάλα αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες όπως το διπλό στον Παναρκαδικό και στο Μαρκό αλλά και κομβικές νίκες στην έδρα μας με Αρτάκη και Παλληνιακό. Η 5 θέση μπορεί να θεωρείται ικανοποιητική αλλά για μένα είναι πλασματική καθώς ομάδες από πάνω μας είχαν να κάνουν το ρεπό τους στις τελευταίες 3 αγωνιστικές και εμείς στην κατάσταση που βρισκόμασταν δύσκολα θα χάναμε βαθμούς.

Εδώ θέλω να επισημάνω την πολύτιμη συμβολή του γενικού αρχηγού της ομάδας Κ.Γιάννη Τζανόπουλου όπου με τον ερχομό του έφερε νέα πνοή στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όπως και να έχει έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από παίκτες, team , διοίκηση , φροντιστές, φυσικοθεραπευτές, και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο για να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου.

Εγγυητής όλης αυτής της μεγάλης προσπάθειας ο χρηματοδότης της ομάδας ο Κ.Αλέκος Κουκάς που ήταν δίπλα μας όχι μόνο οικονομικά αλλά και πρακτικά σε οτιδήποτε πρόβλημα υπήρξε. Ο άνθρωπος αυτός με προσωπικό κόστος στηρίζει αυτήν την προσπάθεια με όραμα και αγάπη. Η επόμενη μέρα είμαι ρευστή στο ποδόσφαιρο αλλά με τη παραμονή του κου Κουκά και τη βοήθεια από τους τοπικούς φορείς, θα βρει τον Αήττητο δυνατό σε οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργηθεί.

Όσον αφορά για το μέλλον μου στην ομάδα ο Αήττητος έχει τον πρώτο λόγο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35