social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτσοποδιώτης: Το πιστεύαμε ότι θα είχαμε καλή πορεία

Κουτσοποδιώτης: Το πιστεύαμε ότι θα είχαμε καλή πορεία

Ο Χαραυγιακός φέτος έχει καταφέρει να εκπλήξει άπαντες με την απόδοση του αλλά κυρίως με τα αποτελέσματα που έχει σημειώσει στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης έχοντας καταφέρει να ρίξει ακόμη περισσότερο το μέσο όρο ηλικίας επιδιώκει την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα μπορέσει να κερδίσει την παραμονή, διεκδικώντας σε κάθε ματς το καλύτερο δυνατό.

Ένας από τους βασικούς πυλώνες στην πορεία των νερατζούρι μέχρι στιγμής είναι ο Γεράσιμος Κουτσοποδιώτης.

Ο "Τζέρι" δείχνει ότι είναι απροσπέλαστος και αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την γραμμή της οπισθοφυλακής, έχοντας εξουδετερώσει σχεδόν όλους τους αντίπαλους επιθετικούς που έχουν βρεθεί φέτος στο διάβα του.

Ο πρώην άσος του Πανιώνιου μίλησε στο soccerlive.gr για σημαντικά ζητήματα τονίζοντας τα σημεία κλειδιά του φετινού Χαραυγιακού.

Αναλυτικά

Η πορεία σας μέχρι στιγμής είναι θετική πέραν του αναμενόμενoυ. Το περιμένατε;

Η αλήθεια είναι πως εμείς οι ποδοσφαιριστές, πιστεύαμε σε αυτήν την πορεία και ίσως σε ακόμα καλύτερη καθώς στο τελευταίο μας παιχνίδι αξίζαμε κάτι παραπάνω. Μπορεί να είμαστε ενα νεανικό σύνολο αλλά με σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή μας κ.Χατζηαλέξη Μαργαρίτη, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε.

Γιατί πήγες στον Χαραυγιακό;

Ένας από τους λόγους που επέλεξα την ομάδα του Χαραυγιακού είναι πως πρόκειται για μια ιστορική ομάδα, η οποία φημίζεται για το οικογενειακό κλίμα που πηγάζει σε αυτή, με μια σοβαρή διοίκηση που σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια, με δυνατό κοινό και φίλαθλο κόσμο. Παράλληλα, το πλάνο που μου ανέλυσε ο προπονητής της ομάδας κ. Χατζηαλέξης Μαργαρίτης έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου.

Πως κρίνεις το επίπεδο του 6ου ομίλου;

Ο 6ος όμιλος είναι ο πιο δυνατός όμιλος της κατηγορίας καθώς απαρτίζεται από ιστορικές ομάδες οι οποίες μέσω των υψηλών budget που διαθέτουν έχουν ως στόχο την επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες, το οποίο συνηγορεί και στην υψηλή ποιότητα ποδοσφαίρου που παίζεται στον όμιλο αυτόν, κάτι πρωτόγνορο για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής.

Θεωρείς ότι μπορείτε να πετύχετε κάτι περισσότερο από μια απλή παραμονή;

Σίγουρα για εμάς ο βασικός στόχος που έχουμε θέσει από την αρχή της σεζόν είναι η γρήγορη παραμονή σε συνδυασμό με ελκυστικό ποδόσφαιρο. Φυσικά όμως και με την δουλειά την οποία καταβάλουμε καθημερινά και με την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω.

Ένα σχόλιο για την δεύτερη καραντίνα και πως σας επηρεάζει; 

Όλοι γνωρίζουμε την κρισιμότητα της κατάστασης και πως η ανθρώπινη υγεία είναι πάνω από όλα. Σίγουρα η καραντίνα ειναι μία δύσκολη περίοδος για όλους μας αλλά μέσα από τις θυσίες του σήμερα θα γίνουμε πιο δυνατοί αύριο. Είναι γεγονός όμως, ότι η κατάσταση αυτή που βιώνουμε είναι καταστροφική για το ποδόσφαιρο και ειδικά για το ερασιτεχνικό.

Τι φιλοδοξίες έχεις

Τη συνεχή βελτίωσή μου μέσα από σκληρή δουλειά, με σκοπό να επανέλθω το γρηγορότερο δυνατόν στο υψηλότερο επίπεδο απόδοσης ώστε να δικαιώσω τον προπονητή μου και την διοίκηση της ομάδας που με εμπιστεύθηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Χαραυγιακό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35