social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τερεζόπουλος: «Είμαστε άδειοι χωρίς το ποδόσφαιρο»

Τερεζόπουλος: «Είμαστε άδειοι χωρίς το ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής του Μοσχάτου, κος Δημήτρης Τερεζόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στο πως περνάει ο καιρός χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, αναφέρθηκε στους λόγους που ήρθε στην ομάδα, έκανε λόγο για το ταλέντο που υπάρχει στις ακαδημίες και πρέπει να δουλευτεί ,για το πλάνο εν όψει της επανέναρξης ,όταν αυτή αποφασιστεί ,αλλά και έστειλε ένα κοινωνικό μήνυμα για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας αλλα και εν γένει ο Πλανήτης.



-Κοουτς πώς περνάει ο καιρός χωρίς αγωνιστική δράση ελέω πανδημίας;

Απ: Η αλήθεια είναι ότι χωρίς ποδόσφαιρο νιώθουμε όλοι άδειοι. Κυρίως οι ποδοσφαιριστές, διότι η αγωνιστική απραξία τους φέρνει πίσω σε όλους τους τομείς. Παρ’ όλα αυτά προσπαθούμε έστω και από μακριά να είμαστε κοντά τους σε ότι αφορά στο αγωνιστικό πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

-Πρόλαβες μόνο το παιχνίδι με τον Φωστήρα και τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα μετά την πανδημία .Σε ανησυχεί η επιστροφή στη δράση και το πώς θα είναι οι παίκτες;

Απ:Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε αυτή την δύσκολη κατάσταση λόγω της πανδημίας και όταν αρχίσει πάλι ευελπιστώ το πρωτάθλημα, θα ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία. Θα πρέπει να μας δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε να προετοιμάσουμε τις ομάδες μας ως την επανέναρξη του πρωταθλήματος, για να έχουμε τους ποδοσφαιριστές μας έτοιμους κυρίως στα επίπεδα της φυσικής κατάστασης, για να αποφευχθούν τυχόν τραυματισμοί. Θα προσπαθήσω μέσα από αυτή την διαδικασία να δουλέψω και στα κομμάτια της τακτικής, ώστε να μπορέσω να περάσω στους παίκτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τον τρόπο παιχνιδιού που θα πρέπει να έχουμε ως ομάδα. Διαθέτουμε ποιότητα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας που έχουν παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν ώστε να είναι έτοιμοι όταν ανοίξουν τα γήπεδα. Οπότε δεν ανησυχώ και τους έχω εμπιστοσύνη.

-Αυτές τις λίγες ημέρες που είσαι στην ομαδα ποια ειναι τα πρώτα σου συμπεράσματα

Απ :Είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα και δεν μπορώ σίγουρα να γνωρίζω πολλά πράγματα για αυτήν. Όμως υπάρχει ποιότητα όπως προανέφερα, υπάρχει οργάνωση, υπάρχει θέληση απ’ όλους και μένει όλα αυτά να αποδειχτούν στο γήπεδο.

-Ποιος ήταν ο λόγος που ήρθες στην ομάδα .

Απ: Η θέληση των διοικούντων να μεγαλώσουν την ομάδα. Η προσπάθεια πρέπει να γίνει απ’ όλους χωρίς να μένουμε σε λόγια και δηλώσεις, βλέποντας μόνο το συμφέρον της ομάδας, αφού όλοι πρέπει να είμαστε κάτω από αυτήν.

-Πως βλέπεις το επίπεδο του Πρωταθλήματος και ποια τα φαβορί

Απ:Το επίπεδο των ομάδων κυρίως του δικού μας ομίλου είναι αρκετά καλό. Κυριαρχεί η δύναμη και λιγότερο η τακτική, με τις περισσότερες ομάδες να βρίσκονται λίγο πολύ στο ίδιο επίπεδο. Λίγες και μικρές οι διαφορές με τα περισσότερα παιχνίδια να κρίνονται στο γκολ. Για φαβορί είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε μιας και η διακοπή πιστεύω θα φέρει ανακατατάξεις στον βαθμολογικό πίνακα.

-Σε αυτές τις κατηγορίες υπάρχουν παίκτες ταλέντα που μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω;

Απ: Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει η υποχρέωση από τις ομάδες να χρησιμοποιούν τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές που να είναι γεννημένοι το 2000 και μετά. Όταν υπάρχει σωστός προγραμματισμός στις θέσεις των μικρότερων ποδοσφαιριστών ηλικιακά και οι ομάδες χρησιμοποιούν τους ποδοσφαιριστές αυτούς ως μονάδες σημαντικές, τότε ναι μπορεί να εξελιχθεί το οποιοδήποτε ταλέντο και υπάρχουν αρκετά. Αντίθετα όταν χρησιμοποιείται απλά για να συμπληρώσει 11άδα και δεν αξιοποιείται όπως πρέπει, τότε μένει στάσιμο το οποιοδήποτε ταλέντο και βέβαια απογοητεύεται. Άρα δεν αρκεί να υπάρχουν ταλέντα μόνο, αλλά να αξιοποιούνται όπως πρέπει, αλλά και αυτά από την μεριά τους να μην εκμεταλλεύονται τον κανονισμό που τους δίνει το δικαίωμα να αγωνίζονται, παρά να έχουν υπομονή, πείσμα, εγωϊσμό, θέληση, όρεξη για δουλειά, για να κατακτήσουν τον στόχο τους.

-Ένα μήνυμα για τον κόσμο που περνάει δυσκολα

Απ: Θέλει μεγάλη προσοχή διότι πλέον είδαμε όλοι ότι κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο νόσησε από κορωνοϊό και είναι επικίνδυνο κυρίως σε ομάδες ατόμων με υποκείμενα νοσήματα. Άρα όλοι μας θα πρέπει να παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά) και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο για την προφύλαξη την δική μας αλλά και των συνανθρώπων μας. Χρειάζεται υπευθυνότητα κυρίως από τις μικρότερες ηλικίες, διότι βγαίνουν πιο συχνά όταν δεν υπάρχει καραντίνα και πρέπει να προστατεύσουν τις μεγαλύτερες ηλικίες. Δυστυχώς πολλά κοινωνικά στρώματα έχουν πληγεί οικονομικά. Είναι λυπηρό όλο αυτό γιατί έχει επηρεάσει και το ποδόσφαιρο όπως και τα περισσότερα επαγγέλματα. Ευελπιστώ να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα όλο αυτό που περνάμε και όλοι αυτοί που επλήγησαν οικονομικά να μπορέσουν σε πολύ σύντομο διάστημα να ανακάμψουν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35