social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάει για σούπερ κίνηση με Καλλεργη η Κηφισιά

Πάει για σούπερ κίνηση με Καλλεργη η Κηφισιά

Αποτελεί μία από τις πιο οργανωμένες ομάδες στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και το αποδεικνύει σε κάθε της ευκαιρία.

Ασφαλώς αναφερόμαστε στο σύλλογο της Κηφισιάς που είναι παράδειγμα προς μίμηση βάσει της οργάνωσης που την διεπη και την αγωνιστική της ανόδου.

Αυτό μπορεί να το αποτυπώσει κάνεις βλέποντας και την πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής έχοντας το απόλυτο των νικών σε τέσσερα παιχνίδια ενώ δείχνει ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της σε μεταγραφικό επίπεδο προκειμένου να κόψει πρώτη το νήμα και να διεκδικήσει την άνοδο στα επαγγελματικά σαλόνια μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν ποιοτικοο ποδοσφαιριστή της κατηγορίας αλλά και του τοπικού πρωταθλήματος.

Αναφερόμαστε στο Μανώλη Καλλέργη ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται προ των πυλών από το να υπογράψει στους κυανόλευκους.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μυήθηκε στα μυστικά του αθλήματος στην ομάδα του Φωκικού όπου οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε του έδωσαν τη δυνατότητα να μεταγραφεί στον Ατρόμητο. Ακολούθησε και η ομάδα της Λαμίας όπου και με το σύλλογο της Φθιώτιδας είχε καλή παρουσία. 

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Ιωνικό, στη Διάνα Ηλιούπολης τα τελευταία χρόνια έχοντας εξαιρετική παρουσία αποτελώντας πέρυσι τον πρώτο σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος.

Όλα αυτά αποτυπώνουν τους στόχους που έχουν τεθεί από το σύλλογο των βορείων προαστίων και τη διάθεση που δείχνει η διοίκηση του για να ενισχύσει Το έμψυχο δυναμικό με όσο το δυνατόν ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι η ανακοίνωση της ομάδας.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35